Wat 230 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Jammer genoeg was alles niet genoeg gekruid en miste we net dat extra zuurtje of krokantje.
De keuken was niet slecht, maar miste zeker dat beetje extra.
We hadden ook een zeer luidruchtige avond...
Eerste maal, en wel degelijk een meevaller. Zaal zat vol en bediening was top.
Genoten van een fantische lekkere culinaire avond met uitstekende bediening, smaakt naar nog, met dank voor de beleving. 🔝👍☑️
We hebben er uitermate van genoten. Schitterende locatie, vriendelijke bediening en héél lekker eten. Met extra aandacht voor een vegetariër! Top!
Over de ganse lijn : prima !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.