Wat 230 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Eten zeer lekker, locatie mooi en aangenaam. Enig minpuntje was de rekening, de dranken zeer veeeel te duur geprijsd. Prijzen krijg je vooraf niet te zien.
18€/pp voor aangepaste wijnen (2 glazen wit + 1 glas rood), water zit niet in het wijnarrangement, 2,9€ voor frisdranken, koffie 6€.
Finaal moesten wij meer be...
Eten zeer lekker, locatie mooi en aangenaam. Enig minpuntje was de rekening, de dranken zeer veeeel te duur geprijsd. Prijzen krijg je vooraf niet te zien.
18€/pp voor aangepaste wijnen (2 glazen wit + 1 glas rood), water zit niet in het wijnarrangement, 2,9€ voor frisdranken, koffie 6€.
Finaal moesten wij meer betalen voor de dranken dan voor het eten en dat voor aperitief, 3 glazen wijn, flesje 0,5l water en koffie.
Spijtig, want voor de rest was dit een prima avond.
PRACHTIG GELEGEN ETABLISSEMENT
PRACHTIG GELEGEN ETABLISSEMENT
Heerlijk gegeten. Gewoon TOP. Komen zeker terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.