Wat 230 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij kozen dit restaurant omdat we er al een aantal keren dineerden. Deze keer zijn wij teleurgesteld teruggekeerd. De kwaliteit was niet deze van de andere keren. De sfeer was een stuk minder, het was er te vol en te druk en de bediening was ook niet op niveau.
Er zijn een aantal fouten gemaakt: in het voorgerecht ...
Wij kozen dit restaurant omdat we er al een aantal keren dineerden. Deze keer zijn wij teleurgesteld teruggekeerd. De kwaliteit was niet deze van de andere keren. De sfeer was een stuk minder, het was er te vol en te druk en de bediening was ook niet op niveau.
Er zijn een aantal fouten gemaakt: in het voorgerecht zou ganzenlever verwerkt zijn. Dat hebben wij niet geproefd. De sorbet van ananas die erbij geserveerd werd volgens de bediening was sorbet van Granny Smith.
Het hoofdgerecht dat was aangekondigd als everzwijn, bleek uiteindelijk Iberico-varken te zijn.
Zo zijn er nog wel een aantal opmerkingen te maken. Het was duidelijkdat de chef niet in huis was.
Gelukkig hadden wij deze keer geen vrienden mee uitgenodigd. Hopelijk een volgende keer beter ?
heel lekker en vriendelijke bediening !!!
Lekker gegeten in de gezellige bar van het restaurant. Voorgerecht was vernieuwend en gewaagd, door de combinatie van appelsorbet, boontjes en vlees in aspic, vergezeld van een warme brioche. De aangepaste Loire wijn paste perfect bij dit gerecht. Zeer attente bediening.
Dit was voor ons een perfecte avond. Zeker voor herhaling vatbaar.
zeer lekker gegeten en gedronken, het was er wel wat druk en dat we door 4 verschillende personen bediend werden, vond ik ietsje minder leuk
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.