Wat 230 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Perfecte keuken en bediening.
Telkens we dit restaurant bezoeken is het pico bello.
Hebben vorige week ander restaurant bezocht via jullie organisatie. Het vorige restaurant kan niet tippen aan de Hippocampus.
Het was zeker lekker, gegeten in een aangenaam kader.
wij hebben zeer lekker gegeten in een aangename sfeer.
Zeer fijne ervaring gehad in Hippocampus. Hoewel de sfeer een beetje koel lijkt bij het binnenkomen valt het echt wel mee. Je moet van de grandeur houden natuurlijk. Het eten was fijn en lekker. De porties zijn aan de kleine kant. Met deze porties zal de jeugd zeker niet de stap naar het betere restaurant zetten.Overall een aangename kennismaking
Het was heel lekker, gezellig en een fijne bediening. In één woord : fantastisch. Mijn collega's waren heel opgetogen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.