Wat 230 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ontvangst ok.
Het menu werd niet voorgesteld. "Als ik het persé wou weten zouden ze het wel zeggen, maar anders werd dit niet gedaan", kreeg ik als antwoord. Vreemd...
A la minute de extra gang toch nog bijgevraagd, en dit was geen probleem.
Niet elk lid van de bediening wist bij het brengen van de borden wat er ...
Ontvangst ok.
Het menu werd niet voorgesteld. "Als ik het persé wou weten zouden ze het wel zeggen, maar anders werd dit niet gedaan", kreeg ik als antwoord. Vreemd...
A la minute de extra gang toch nog bijgevraagd, en dit was geen probleem.
Niet elk lid van de bediening wist bij het brengen van de borden wat er geserveerd werd, dus daar is dan op onze vraag nog een ander lid voor gekomen.
Ik had de indruk dat de lat niet echt hoog lag voor 'klanten van de restaurantweek'.
Heel lekker gegeten in een gezellige omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prachtig kader om te dineren, hartelijke binnenkomst, aangename en correcte bediening en heerlijke gerechten. Het was een top- avond.
Zoals gewoonlijk hartelijk ontvangen en goeie service en natuurlijk uitermate goeie dinner gekregen - ook de wijn was perfect
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.