Wat 230 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
toplocatie tussen het groen...aangename ontvangst...vriendelijke en vlotte bediening...maar vooral heel lekkere niet alledaagse gerechtjes...
als de chef nog even aan tafel zou zijn gekomen was het compleet geweest...wij gaan nog terug
Een mooi omgeving waarvan we dank zij het mooie weer extra konden genieten. Een verfijnde, lekkere keuken en heel vriendelijk personeel. Kortom een heel geslaagde avond.
Alles prima en de ligging was fantastisch...
lekker gegeten in een stijlvol kader, vlotte service en vriendelijke bediening
Zoals gebruikelijk, heb Francis & Co ons weer goed verzorgd.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.