Wat 230 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een mooie wijnkaart met hoofdzakelijk Franse wijnen, en we kozen een lekkere. Een lekker voorgerecht en een veilig hoofdgerecht en een vriendelijke bediening in een mooi kader
Woensdagavond met vrienden gedineerd bij Hippocampus.
Zoals altijd was de sfeer super, het eten zeer lekker, de bediening uitmuntend.
Proficiat Francis, Fons en het ganse team.
ik vond het eten lekker maar had er meer van verwacht
we hadden een nieuwe data moeten kiezen maar daar echt geen spijt van gehad
wij starten met huisapperitief, echt lekker voor deze warme avond;
wij hebben voor 4 gangen gekozen zodat wij ook van heilbot konden genieten buiten het normale hoofdgerecht van parelhoentje
de leuke avond starte met het huisappritief aa...
we hadden een nieuwe data moeten kiezen maar daar echt geen spijt van gehad
wij starten met huisapperitief, echt lekker voor deze warme avond;
wij hebben voor 4 gangen gekozen zodat wij ook van heilbot konden genieten buiten het normale hoofdgerecht van parelhoentje
de leuke avond starte met het huisappritief aangevuld met de 3 amuses, wij likten toen onze vingers al af.
dan kwam voorgerecht een soepje met zalm een echte wow effect in je mond dit gericht al elders gegeten maar dit was top
dan onze heilbot en toen kon onze avond echt niet meer stuk.
gevolgd door hoofdgerecht om van te smullen
het nagerecht met ijs en aardbeien en lekker sausje was temeer een goede afsluiter vandaar konden we moeilijk afsluiten zonder van de bijzonder lekkere koffie te proeven.
ik en mijn vrouw kende dit restaurant al van voorheen maar dit was er boenk op voor de medetafelgasten die allen zelfde recentie zouden neerschrijven.
Erg lekker gegeten. In het begin ging het wel heel snel; aperitiefhapje voorgerecht .. te snel achter mekaar. Na opmerking alles ok
Heel erg mooi kader. Gaan zeker terug
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.