Wat 230 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De 'restaurantweek' was een opportuniteit om een restaurant te leren kennen uit mijn geboortestreek. Ik woon al 40 jaar in Hasselt. Hippocampus is zodanig bevallen dat we bij een gelegenheid deze ervaring best willen overdoen, een ware ontdekking. De keuken getuigt van een bijzondere verfijning, is helemaal niet zwa...
Lees hele reviewDe 'restaurantweek' was een opportuniteit om een restaurant te leren kennen uit mijn geboortestreek. Ik woon al 40 jaar in Hasselt. Hippocampus is zodanig bevallen dat we bij een gelegenheid deze ervaring best willen overdoen, een ware ontdekking. De keuken getuigt van een bijzondere verfijning, is helemaal niet zwaar (ben op dieet) en toverde verrassing op verrassing. Chapeau!
Exterieur en interieur zijn prachtig, heel verzorgd. De chef kwam even een praatje maken en dat maakte het af.
De chef heeft het zeer goed begrepen. Na een foutje van hem, heeft hij voor ons toch een tafeltje geregeld in het restaurant zelf. Top.
Menu was perfect. Wijnpakket met 2 glazen wijn, is toch echt niet goed.
Verder prima gehad. Prachtige lokatie!!
Zeker de moeite voor een tweede bezoek waard.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.