Wat 231 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
het eten was zalig in een fantastische omgeving
We hebben al vaak heerlijk gegeten bij Hippocampus, maar vrijdagavond 8 juli 2022 staat met stip op nr. 1 : tafel op terras, magisch uitzicht, geen mug, vlieg of wesp durfde ons storen, voortreffelijke gerechten, perfecte bediening. Francis en het ganse team : PROFICIAT !!!!
Zelfs de kok komt het menu voorstellen en eens polsen of het ok is.
Zeer fijne ervaring in een echt restaurant (= wat duurdere klasse)
Superlekker gegeten! Een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.