Wat 231 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De chef heeft het zeer goed begrepen. Na een foutje van hem, heeft hij voor ons toch een tafeltje geregeld in het restaurant zelf. Top.
Menu was perfect. Wijnpakket met 2 glazen wijn, is toch echt niet goed.
Verder prima gehad. Prachtige lokatie!!
Zeker de moeite voor een tweede bezoek waard.
Eten was héél lekker. De wijn vonden we iets minder. Spijtig dat er geen aparte dessertwijn was. De bediening was eerder sober en koel. Zo hebben ze bv niet vermeld wat het aperetief van het huis was.
Het gebouw en interieur zijn zeer mooi en tot in de puntjes verzorgd.
Wij hebben een geweldige avond gehad!
De ontvangst was prima mede door de aanwezigheid van de chef.
Het eten was verrukkelijk, evenals de wijn.
Kortom: piccobello!
Zowel qua ontvangst, kader, bediening en het eten hebben ons zeer laten genieten. Voor mijn glutenvrij dieet hadden ze zelfs glutenvrij brood voorzien. Klasse
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.