Wat 27 mensen zeggen over FOLIA
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Chef Bart en sous-chef Brent maakten voor ons mooie creaties met groenten als hoofdingrediënt. Dat is verrassend lekker en ook maagvullend te noemen. Van amuse over 5 gangen later naar dessert is het altijd zonde dat het bordje leeg is. De bediening door Alain is op zijn minst markant te noemen. Met een vleugje humo...
Lees hele reviewChef Bart en sous-chef Brent maakten voor ons mooie creaties met groenten als hoofdingrediënt. Dat is verrassend lekker en ook maagvullend te noemen. Van amuse over 5 gangen later naar dessert is het altijd zonde dat het bordje leeg is. De bediening door Alain is op zijn minst markant te noemen. Met een vleugje humor strooit hij met lyrische woorden over de gerechten die superlatieven tekort komen. Dit trio zorgt voor een gezellige sfeer want groot is de zaak niet en je kijkt zo de keuken binnen waar je gerust uren naar kan blijven kijken uit fascinatie. Mocht ik bij Gault& Millau werken zou ik hen een fijne 13 op 20 geven.
Zeer leuke ervaring. Volledig vegetarisch. Mooie gerechten.. chapeau voor de chef! Wij zijn fans.
zeer aangename en verfrissende verrassing en kennismaking met dit culinair vegetarisch plekje. We hebben genoten van de smaakvolle en perfect gepresenteerde fantasie van de chef en zijn team, een aanrader, wij komen zeker terug!
Prachtig concept van een jonge chef & brigade.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Antwerpen e.o.
Over FOLIA
Keuken: Modern
Laat u even helemaal in de watten leggen bij FOLIA in het prachtige Antwerpen. Bij FOLIA nemen Alain Lepage en chef Bart Gauwloos u mee op een culinaire reis gevuld met bijzondere smaakcombinaties. De focus ligt op een creatief, plantaardig menu dat is samengesteld uit eerlijke en pure ingrediënten. Het is van begin tot eind een fine dining ervaring waarbij aan alles is gedacht. Van het moderne interieur, tot de professionele en attente bediening. FOLIA in Antwerpen is een must voor de echte fijnproever.