Wat 36 mensen zeggen over Preus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Sympathieke ontvangst !
Leuk en tof interieur !
Vlotte bediening en uitleg bij alle gerechten.
Heel lekkere mooi gepresenteerde gerechtjes met heel fijne en verrassende bijpassende wijntjes !
Achteraf nog een leuke babbel met de Maitre-sommelier en de Chef !
Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar !
P.s...
Sympathieke ontvangst !
Leuk en tof interieur !
Vlotte bediening en uitleg bij alle gerechten.
Heel lekkere mooi gepresenteerde gerechtjes met heel fijne en verrassende bijpassende wijntjes !
Achteraf nog een leuke babbel met de Maitre-sommelier en de Chef !
Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar !
P.s. Ook vele mogelijkheden voor niet-alcoholische apero's en drankjes voor bij de gerechten, een belangrijk pluspunt !
Preus overtrof onze verwachtingen met heerlijk eten tegen eerlijke prijzen ook de wachttijden tussen de gerechten waren perfect getimed. We kijken ernaar uit om terug te komen!
Originele, fijne en lichte keuken met bioproducten van het seizoen. Vlotte en vriendelijke bediening. Wij zaten met 2 naast een nogal luidruchtige groep. Wij gaan zeker terug!
Heerlijk gegeten, verrassende combinaties die smaken naar meer. We komen ongetwijfeld nog terug.
Vriendelijke en vlotte bediening.
Kortom een echte aanrader voor elke foodie.
Preus
Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.
Over Preus
Keuken: Modern, Vis en zeevruchten
Stap binnen bij PREUS in Brugge en laat u van begin tot eind meenemen op een gastronomische reis geleid door Chef Jelle en zijn team. PREUS staat voor Persoonlijk, Respectvol, Exclusief, Uniek en Sustainable. Jelle Hinderyckx is een eigenzinnige jonge kok, constant op zoek naar verbetering en excellentie. Hij is PREUS op de onbegrensde rijkdom die hij vanuit de velden en de Noordzee zijn keuken laat binnenkomen. Duurzaam koken is een belangrijk aandachtspunt voor de keukenbrigade. Alle producten moeten respectvol en in harmonie met de natuur en de seizoenen gekweekt zijn of van duurzame visvangst uit de Noordzee afkomstig zijn. Dit resulteert in bijzondere smaken in hun puurste vorm op uw bord en in uw glas.