Wat 36 mensen zeggen over Preus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Was echt culinair verrast van al de gerechten
Zeker een aanrader
Kom zeker nog terug
Plattegrond Alle restaurantdeals in Brugge e.o.
Over Preus
Keuken: Modern, Vis en zeevruchten
Stap binnen bij PREUS in Brugge en laat u van begin tot eind meenemen op een gastronomische reis geleid door Chef Jelle en zijn team. PREUS staat voor Persoonlijk, Respectvol, Exclusief, Uniek en Sustainable. Jelle Hinderyckx is een eigenzinnige jonge kok, constant op zoek naar verbetering en excellentie. Hij is PREUS op de onbegrensde rijkdom die hij vanuit de velden en de Noordzee zijn keuken laat binnenkomen. Duurzaam koken is een belangrijk aandachtspunt voor de keukenbrigade. Alle producten moeten respectvol en in harmonie met de natuur en de seizoenen gekweekt zijn of van duurzame visvangst uit de Noordzee afkomstig zijn. Dit resulteert in bijzondere smaken in hun puurste vorm op uw bord en in uw glas.