Wat 329 mensen zeggen over Het Land aan de Overkant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
ZOALS STEEDS, VERRASSEND, FRIS EN SPEELSE GERECHTEN GEKOPPELD AAN PERFECT MEEGAANDE WIJNTJES. IK VRAAG ME AF WAAR ZE DIE WIJNTJES BLIJVEN VINDEN; IDEM VOOR DE SCHOTELS. ZEER ATTENTE BEDIENING MET NIET GESPEELDE VRIENDELIJKHEID. WIJ GAAN TERUG.
ZOALS STEEDS, VERRASSEND, FRIS EN SPEELSE GERECHTEN GEKOPPELD AAN PERFECT MEEGAANDE WIJNTJES. IK VRAAG ME AF WAAR ZE DIE WIJNTJES BLIJVEN VINDEN; IDEM VOOR DE SCHOTELS. ZEER ATTENTE BEDIENING MET NIET GESPEELDE VRIENDELIJKHEID. WIJ GAAN TERUG.
Zeer lekker gegeten, zeer goede service, en heerlijke wijnen.
Niets op aan te merken. Het land aan de overkant heeft duidelijk begrepen waar de restaurantweek om draait: nieuwe klanten overtuigen. De ingrediënten waren misschien niet de meest exclusieve (dat kan ook niet voor deze prijs) maar waren wel verwerkt tot heerlijke gerechtjes die een duidelijk idee geven van wat je i...
Lees hele reviewNiets op aan te merken. Het land aan de overkant heeft duidelijk begrepen waar de restaurantweek om draait: nieuwe klanten overtuigen. De ingrediënten waren misschien niet de meest exclusieve (dat kan ook niet voor deze prijs) maar waren wel verwerkt tot heerlijke gerechtjes die een duidelijk idee geven van wat je in dit restaurant op je bord mag verwachten. Ook de bediening en de sfeer waren top. Hier komen we zeker nog terug. Chapeau!
gewoonweg top, van start tot einde, goede presentaties, machtige smaken, en eerlijke prijzen. Niet krenterig op wijnbediening. De combinatie van de lekkere keuken en de vlot-vriendelijke bediening blijft hopelijk nog lang bestaan.
Verdient 16 p G-M.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Heverlee e.o.
Over Het Land aan de Overkant
Keuken: Modern, Vis en zeevruchten
Restaurant Het Land aan de Overkant is gelegen in Heverlee. Het is een stijlvol en tijdloos modern ingericht restaurant. De keuken is licht, speels en zonovergoten. Vis krijgt een uitgesproken hoofdrol. De wijnkaart getuigt van een passionele drang naar eigenheid en oprechtheid.
De collega's van de keuken en de zaal zijn de pijlers van elk restaurant. Het team van Het Land aan de Overkant valt op omwille van zijn doorgedreven professionaliteit met bovenop een passionele vorm van enthousiasme en zin voor perfectie.
De stijl van koken van het restaurant is persoonlijk en soms eigenzinnig. Zo is ook de selectie van wijnen, bieren en niet alcoholische alternatieven. Persoonlijk maar wel doordacht. Zonder te bruuskeren durven we van de begane paden af te dwalen. De wijnkaart is compact maar opgesteld zodat iedereen er zijn gading in vindt, van de beginnende wijndrinker tot de ervaren freak. Als het mooi weer is, serveert het restaurant op het terras, in een fraaie groene omgeving.