Wat 329 mensen zeggen over Het Land aan de Overkant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lang uitgekeken naar onze halfjaarlijkse uitstap naar het land aan de overkant. Al het positiefs van de vorige keren werd opnieuw bevestigd. De gerechten waren andermaal subliem en in perfecte match met pure, karaktervolle wijnen.
Land aan de overkant typeert zichzelf als: puur, echt, eerlijk, eigenzinnig. Hiermee ...
Lang uitgekeken naar onze halfjaarlijkse uitstap naar het land aan de overkant. Al het positiefs van de vorige keren werd opnieuw bevestigd. De gerechten waren andermaal subliem en in perfecte match met pure, karaktervolle wijnen.
Land aan de overkant typeert zichzelf als: puur, echt, eerlijk, eigenzinnig. Hiermee slaan ze de nagel op de kop: pure ingrediënten, eigenzinnige combinaties, echte sfeer, eerlijke prijzen, ...
Als toemaatje: water uit een karaf van de tap. Waar kom je dat nog tegen.
Land aan de overkant blijft zichzelf telkens weer overtreffen. Nu ook weer.
HEEL GOED GEGETEN; Vriendelijke service. Men nam zijn tijd zoals ik gerhoopt had. Het is geen snelle hapklare lunch.
Het is er zeer aangenaam tafelen in een origineel decor. De keuken maakt werk van de gerechten ! De bediening is vriendelijk en vlot wat past bij een lunch.
Zoals steeds was het eten bijzonder lekker, de sfeer heel relaxed en aangenaam. Niet te veel tafeltjes in de zaal, wel allemaal volzet, zodat je rustig kon bijpraten tijdens het eten.
alles tip top
Plattegrond Alle restaurantdeals in Heverlee e.o.
Over Het Land aan de Overkant
Keuken: Modern, Vis en zeevruchten
Restaurant Het Land aan de Overkant is gelegen in Heverlee. Het is een stijlvol en tijdloos modern ingericht restaurant. De keuken is licht, speels en zonovergoten. Vis krijgt een uitgesproken hoofdrol. De wijnkaart getuigt van een passionele drang naar eigenheid en oprechtheid.
De collega's van de keuken en de zaal zijn de pijlers van elk restaurant. Het team van Het Land aan de Overkant valt op omwille van zijn doorgedreven professionaliteit met bovenop een passionele vorm van enthousiasme en zin voor perfectie.
De stijl van koken van het restaurant is persoonlijk en soms eigenzinnig. Zo is ook de selectie van wijnen, bieren en niet alcoholische alternatieven. Persoonlijk maar wel doordacht. Zonder te bruuskeren durven we van de begane paden af te dwalen. De wijnkaart is compact maar opgesteld zodat iedereen er zijn gading in vindt, van de beginnende wijndrinker tot de ervaren freak. Als het mooi weer is, serveert het restaurant op het terras, in een fraaie groene omgeving.