Wat 329 mensen zeggen over Het Land aan de Overkant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
lekker eten - leuke presentaties - lekkere aangepaste wijnen - correcte service - mooi interieur - 1 tip: misschien de snit van de uniformen even moderniseren
Het eten smaakte zoals gewoonlijk heel lekker. Het decor had nog een extra plus op deze sneeuwavond door het ruime uitzicht op de ondergesneeuwde tuin.
Sober restaurant, weinig vernieuwend, maar wel heel lekker
Onthaal en bediening: heel vriendelijk.
Eten: kleine porties (beter toch voorgestelde 4-gangen genomen). Wel heel lekker. Smaken waren heel natuurlijk. Miste wel iets van aardappelbereiding of dergelijk bij hoofdgerecht. Dranken zijn duur. Vond prijs-kwaliteit (hoeveelheid) beetje buiten verhouding. Jammer ook dat...
Onthaal en bediening: heel vriendelijk.
Eten: kleine porties (beter toch voorgestelde 4-gangen genomen). Wel heel lekker. Smaken waren heel natuurlijk. Miste wel iets van aardappelbereiding of dergelijk bij hoofdgerecht. Dranken zijn duur. Vond prijs-kwaliteit (hoeveelheid) beetje buiten verhouding. Jammer ook dat we expliciet vermeld hadden: geen kaas in dessert en dan wel pindakaas kregen.
Sfeer: gezellige inrichting. Door sneeuw wel koud aan raam.
Wachttijd: echt wel te lang tussen de gangen.
Menu original, cuissons parfaites, bon choix de vin assortis (servis généreusement), service très attentionné, excellent timing de service
Plattegrond Alle restaurantdeals in Heverlee e.o.
Over Het Land aan de Overkant
Keuken: Modern, Vis en zeevruchten
Restaurant Het Land aan de Overkant is gelegen in Heverlee. Het is een stijlvol en tijdloos modern ingericht restaurant. De keuken is licht, speels en zonovergoten. Vis krijgt een uitgesproken hoofdrol. De wijnkaart getuigt van een passionele drang naar eigenheid en oprechtheid.
De collega's van de keuken en de zaal zijn de pijlers van elk restaurant. Het team van Het Land aan de Overkant valt op omwille van zijn doorgedreven professionaliteit met bovenop een passionele vorm van enthousiasme en zin voor perfectie.
De stijl van koken van het restaurant is persoonlijk en soms eigenzinnig. Zo is ook de selectie van wijnen, bieren en niet alcoholische alternatieven. Persoonlijk maar wel doordacht. Zonder te bruuskeren durven we van de begane paden af te dwalen. De wijnkaart is compact maar opgesteld zodat iedereen er zijn gading in vindt, van de beginnende wijndrinker tot de ervaren freak. Als het mooi weer is, serveert het restaurant op het terras, in een fraaie groene omgeving.