What 4 people say about 't Russelt by Jarne
Food | |
Service | |
Atmosphere |
In het algemeen, te weinig gekruid.
En bij coquille en hoofdgerecht te veel boter en room.
Dessert, moulleux, was heel lekker
Jammer van de papieren servet terwijl sommige gangen met handschoenen geserveerd worden.
Heerlijk gegeten in een mooi kader en vriendelijke bediening.
Eten zeer smaakvol en zeker mooi gepresenteerd , de ruimte was gezellig en smaakvol ingericht , de bediening was vriendelijk bijna familiaal zeer fijn
onlangs gaan lunchen bij deze zaak. Wij waren er om 13.00 uur en hebben de hele service daar alleen met ons 4 gezeten. Niet dat dat erg was, want dan krijg je wel een héél persoonlijke service waarbij ook de chef Arne regelmatig een gerecht mee aan tafel komt brengen.
bij de aanbieding via diningwiththestars was oo...
onlangs gaan lunchen bij deze zaak. Wij waren er om 13.00 uur en hebben de hele service daar alleen met ons 4 gezeten. Niet dat dat erg was, want dan krijg je wel een héél persoonlijke service waarbij ook de chef Arne regelmatig een gerecht mee aan tafel komt brengen.
bij de aanbieding via diningwiththestars was ook een koffie inbegrepen. hiernaar moest ik vragen en dit moest nagevraagd worden bij de chef of dit wel zo was. alles is dik in orde gekomen. Bij het eten een lekkere én betaalbare fles rosé wijn gedronken en wij hadden goed en lekker gegeten en gedronken.
Eén klein minpuntje : ik had gemaild met de melding dat wij bij voorkeur vis zouden willen én dat er voor mijn schoonvader van bijna 98 jaar een aangepast dessert zou zijn omdat hij diabetis patient is.Het dessert was dik in orde (mijn schoonvader was er héél tevreden mee). Het hoofdgerecht was kalfsoester, maar voor ons wat dit vlees jammer genoeg te rosé.
Map All restaurant deals in Diepenbeek
About 't Russelt by Jarne
Cuisine: Belgian, French, Classic
't Russelt by Jarne has been run by the young chef Jarne Geladé since September 2019. This enthusiastic chef is eager to share his passion for cooking. He does this with the help of an excellent team, both in the kitchen and in the dining room. It is no longer a secret that a young kitchen team ensures a well-run restaurant. Chef Jarne Geladé knows exactly how to combine classic Belgian cuisine with worldly dishes and a young team. Every now and then these dishes are refreshed with a modern perspective. A combination that makes you want more. Get to know 't Russelt by Jarne and enjoy delicious food, tasteful wines and all this in a nice atmosphere.