What 22 people say about Bar Bulot Zedelgem*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
De ervaring was super. Variatie alom.
Geen enkel hapje bij de aperitief, heb ik nog nooit meegemaakt. De presentatie van de hapjes was gewoontjes, niet zoals je in een sterrenrestaurant verwacht, maar lekker. Het voorgerecht was heel lekker. Niets op aan te merken. Het vlees van het hoofdgerecht was voor de helft vet, wij hebben ons bord niet leeggeget...
Read full reviewGeen enkel hapje bij de aperitief, heb ik nog nooit meegemaakt. De presentatie van de hapjes was gewoontjes, niet zoals je in een sterrenrestaurant verwacht, maar lekker. Het voorgerecht was heel lekker. Niets op aan te merken. Het vlees van het hoofdgerecht was voor de helft vet, wij hebben ons bord niet leeggegeten. De combinatie van vlees, aardappel, saus en groenten was een vettige boel. Het dessert daarentegen was een delicatesse. Een tiramisu klaargemaakt aan tafel, heel fijn van smaak. Een adresje dichtbij de deur, maar niet voor herhaling vatbaar. Jammer
Een aangename tafel ervaring, lekkere gerechten in een rustgevend en open kader, een vriendelijke service, alles met de glimlach, vlot - een echte aanrader!
Een pareltje met heel vriendelijke bediening
Zeer tevreden.
Map All restaurant deals in Zedelgem
About Bar Bulot Zedelgem*
Cuisine: French, Classic, Seafood
In December 2022, Bar Bulot Brugge moved to Zedelgem. It is now housed in the iconic building where Hertog Jan's team used to cook the tiles from the roof. In recent years, Bar Bulot has evolved under the leadership of host Maxime Depreitere and chef Destin Cannaert into a contemporary classic restaurant, with seafood as well as better meat dishes. If you ask him what Bar Bulot stands for, he answers: finesse. You notice this finesse in, for example, the better European wines, the warm and attractive interior, the finely laid table and the professional service. In short, the place where you can enjoy a delicious dinner in a casual atmosphere.