What 22 people say about Hostellerie Vivendum*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
We werden hartelijk ontvangen en naar een prachtige kamer gebracht. Heel praktisch en stijlvol in gericht. Het bed was voor onze smaak wat te zacht. Fijn was dat ons hondje ook mee mocht. Alleen niet het restaurant in natuurlijk. Het eten was echt heerlijk en prachtig opgemaakt. Het wijn arrangement paste perfect bi...
Read full reviewWe werden hartelijk ontvangen en naar een prachtige kamer gebracht. Heel praktisch en stijlvol in gericht. Het bed was voor onze smaak wat te zacht. Fijn was dat ons hondje ook mee mocht. Alleen niet het restaurant in natuurlijk. Het eten was echt heerlijk en prachtig opgemaakt. Het wijn arrangement paste perfect bij de gerechten en we kregen goede uitleg bij de wijnen en gerechten. Er is een open keuken en de chef kwam ook nog even checken of alles naar wens was. Het ontbijt de volgende ochtend was ook zeer uitgebreid en goed verzorgd! De omgeving is prachtig en birdt vele mogelijkheden. Een echte aanrader!
Super lekker gegeten met een mooi wijn arrangement
Mooie kamer en een heerlijk ontbijt
Uitstekend gegeten. De gerechten zijn ware kunstwerkjes zowel visueel als in de mond indrukwekkend. De overnachting was iets minder. Het bed is erg zacht en zakt behoorlijk in. De douche is fantastisch net als het ontbijt.
Absoluut top dineren.
Map All restaurant deals in Dilsen-Stokkem
About Hostellerie Vivendum*
Cuisine: Belgian, French, Seafood
On the banks of the Limburg Meuse lies the idyllic village of Dilsen-Stokkem. Alex and Marianne Clevers converted an old chaplain's house built in 1734 to make their dream come true and turn it into a restaurant and hotel. During the renovation, the history of the building was restored. The centuries-old fireplaces and trough vaults are still visible throughout the building.
The starred restaurant is modern and a wonderful place for lovers of gastronomy and tranquillity. The seating area with low armchairs and an open fireplace makes it complete.
Chef Alex explains his light and refined dishes at the table. Alex cooks in French, using local products as much as possible.