What 63 people say about Lin'eau
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heel lekker gegeten we komen zeker terug 👍👍👍
Alles top!
Alles was super,een echte aanrader voor een heerlijke gezellige diner
Zeer aangenaam zitten in de mooi verbouwde vlasroterij, glazen gevel met prachtig uitzicht op een afgesneden Leiearm. Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg bij gerechtjes en aangepaste wijnen, die per glas geserveerd worden en die je niet noodzakelijk bij ieder gerecht hoeft te nemen. Alles top: presentatie, afw...
Read full reviewZeer aangenaam zitten in de mooi verbouwde vlasroterij, glazen gevel met prachtig uitzicht op een afgesneden Leiearm. Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg bij gerechtjes en aangepaste wijnen, die per glas geserveerd worden en die je niet noodzakelijk bij ieder gerecht hoeft te nemen. Alles top: presentatie, afwerking, combinaties, smaken. Leuk voor snoepers: twee dessertjes en nog een paar extraatjes, ook als je geen koffie of thee neemt.
alles top!
Map All restaurant deals in Wielsbeke
About Lin'eau
Cuisine: French
Hostess Lisa Van de Cauter and chef Baptiste Tieberghien welcome you in a completely renovated flax factory on an old arm of the Lys.
In this industrial but extremely cozy building you will enjoy modern gastronomy with a worldly touch.
The stylish terrace also offers a fine example of outdoor dining with breathtaking sunsets and a view of the Schoondal forest.
Chef Baptiste only works with top products, in season and preferably local. In 2023, Baptiste was also voted Fish Chef of the Year. On the roof, he grows his own herbs and edible flowers. In certain seasons, he also goes in search of elderflower, blackberry or wild herbs along the banks of the Lys.