Wat 34 mensen zeggen over Mistinguett
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Smakelijke kennismaking met Mistinguett. We waren ingeschreven en hadden herinneringsberichten van Dining with the stars ontvangen. Mistinguett kon ons niet terugvinden in hun systeem en toch konden we aansluiten bij de lunch. Vriendelijk!
Hier komen we nog eens terug want de andere gerechten (niet specifiek voor diningcity) mochten er zijn.
Lekker gegeten. Het aardappelsoep was zeer lekker met de truffel in.
Het voorgerecht, gelakte prei met feta was fris en zeer lekker van smaak.
De parelhoen was ook weer zeer lekker, met toets zout erop,...
Dessert was met bloedappelsien en yoghurt. Dit vond mijn vrouw zeer lekker. Ik iets minder, anderzijds ...
Lees hele reviewLekker gegeten. Het aardappelsoep was zeer lekker met de truffel in.
Het voorgerecht, gelakte prei met feta was fris en zeer lekker van smaak.
De parelhoen was ook weer zeer lekker, met toets zout erop,...
Dessert was met bloedappelsien en yoghurt. Dit vond mijn vrouw zeer lekker. Ik iets minder, anderzijds was het wel fris en licht dus perfect om af te sluiten.
Kortom een leuke ervaring in ons thuisstad Aarschot.
Zeer lekker eten. De bediening was iets minder. Geen uitleg over de gerechten en wijnen.
Heel lekker gegeten in een gezellig restaurant met super toffe bediening!
De gerechten waren verzorgd en oogden goed. Voldoende creativiteit in de borden. Wel geen wauw-gevoel qua smaken. De bediening was ondermaats. telkens moeten vragen wat er op het bord lag. Voorkomen wat slordig.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Aarschot e.o.
Over Mistinguett
Keuken: Belgisch, Vis en zeevruchten
Francesca Sterckx werd op 26 oktober 1988 geboren in Diest. Op 20 jarige leeftijd zette ze haar eerste stappen in de horeca in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Hier leerde ze alle kneepjes van het vak en volgde ze een extra jaar specialiteitenrestaurant en wereldkeuken. Vervolgens heeft ze in Ter Groener Poorte in Brugge nog een jaar specialisatie patisserie - chocolaterie gevolgd.
Na haar opleiding liep ze stage in de volgende keukens van onder andere Maison Bru (Wout Bru, Eygalières, Frankrijk), MOO (Barcelona, Spanje), Arrop (Valencia, Spanje) en Hof ter Hulst (Hulshout, België). Na haar stages heeft Francesca gewerkt in de volgende sterrenzaken: De tuinkamer (Beerzel), Het Eyckerhof.(Bornem chef De Becker) en 't Fornuis (Antwerpen chef Johan Segers).
Na 5 jaar begint ze nu aan een nieuwe uitdaging in haar carrière. Met de opening van haar eigen bistro Mistinguett heeft Fran een plek gevonden waar ze al die jaren ervaring op een creatieve manier kan omzetten in heerlijke gerechten.-