What 175 people say about August Wijnbar
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het eten was voortreffelijk (op een grote graat in de schelvis en stukjes schaal in de noordzeekrab na), maar de service was beneden alle peil voor een restaurant in deze prijsklasse: opdienen met de duim in het bord (meerdere malen), een bord met een scherf af, de "bijpassende wijnen" die op zich lieten wachten, de...
Read full reviewHet eten was voortreffelijk (op een grote graat in de schelvis en stukjes schaal in de noordzeekrab na), maar de service was beneden alle peil voor een restaurant in deze prijsklasse: opdienen met de duim in het bord (meerdere malen), een bord met een scherf af, de "bijpassende wijnen" die op zich lieten wachten, de Pouilly Fumé die werd "vergeten"... Het zijn misschien details, maar een groot aantal van deze "details" zorgt er wel voor dat de hele ervaring flink naar beneden wordt getrokken. Jammer, want het eten zelf was uitstekend.
Het eten was top, goede service en leuke locatie in de wijnkelder. Voor herhaling vatbaar
Zeer lekkere gerechten en mooi gepresenteerde borden met goede service. Enkel een gewone kaart zou mogen voor mensen die niet met het het systeem QR -scan vertrouwd zijn.
aangename locatie, vriendelijk personeel , correcte bediening, eten was verrassend wegens de oosterse toets, nieuwe smaken , nieuwe ervaringen
Dessert was een openbaring
Een beetje jammer dat het personeel met 'de afwas' voortdurend langs de tafels moesten passeren.
Map All restaurant deals in Lennik
About August Wijnbar
Where better to enjoy a delicious glass of wine with matching culinary creations than in a historic building that houses both a wine shop and restaurant? The old pear trees on the facade betray the tradition of the building. The house itself was built in 1745 and in 1860 the wine trade Huis Vossen was founded. Since 2017, part of the building has been converted into August Wijnbar.
Chef Sam Verstuyf can already be found in the kitchen. At 19 he learned the tricks of the trade at De Pastorale**, San Daniele* and Sea Grill**. He soon developed his own idiosyncratic style and decided to take over August Wijnbar in October 2019. Sam, together with Bruce & Jo by his side, always presents the most surprising flavor combinations.
When you walk into August's house, you find yourself in an old, charming house. The tables can be found throughout the different rooms of the old building. Each room has its own unique look. From an authentic living room to a cozy Champagne salon and from a contemporary lounge with a view of the kitchen to a spot in our wine shop.