What 176 people say about August Wijnbar
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Niet onze eerste keer bij August en ook nu weer is het eten lekker en verfijnd. Hun amuses blijven de siganture dish. Altijd een hoogtepunt met speciale smaakcombinaties die altijd verrassen en top zijn. De side dish bij elke gang hoeft niet echt. Beter eentje minder maar van hetzelfde niveau als de amuses. Maar nu ...
Read full reviewNiet onze eerste keer bij August en ook nu weer is het eten lekker en verfijnd. Hun amuses blijven de siganture dish. Altijd een hoogtepunt met speciale smaakcombinaties die altijd verrassen en top zijn. De side dish bij elke gang hoeft niet echt. Beter eentje minder maar van hetzelfde niveau als de amuses. Maar nu zijn we wel echt aan het muggenziften. Het was weer een fijne ervaring. Merci aan het team !
Mijn wow-gevoel, wat de lunch betreft ,bleef een beetje uit. De hapjes bij het aperitief daarentegen waren superlekker.
Ik opteerde voor de bob-formule. Die bleek echt miniem te zijn(max 1 cm per glas). Als je de helft betaalt van een full option versie mag het glas ook de helft hiervan zijn. Eten aan lagere tafel...
Mijn wow-gevoel, wat de lunch betreft ,bleef een beetje uit. De hapjes bij het aperitief daarentegen waren superlekker.
Ik opteerde voor de bob-formule. Die bleek echt miniem te zijn(max 1 cm per glas). Als je de helft betaalt van een full option versie mag het glas ook de helft hiervan zijn. Eten aan lagere tafeltjes vind ik persoonlijk niet zo makkelijk. Jammer dat de ruimte vooraan niet voorgesteld werd. Het personeel is heel vriendelijk en attent.
Zeer lekker, zeer gezellige setting. Werken aan de organisatie, was een beetje verwarrend. 2e gang kwam de wijn pas nadat ons bordje al half op was. Rode wijn was al op toen we ons bordje kregen. Puntjes om aan te werken. Maar .... Zeer lekkere en verzorgde bordjes ! Komen zeker terug!
Alles was ongelooflijk lekker en verrassend! Wat een aanrader
Zeer lekker! Een echte aanrader.
Map All restaurant deals in Lennik
About August Wijnbar
Where better to enjoy a delicious glass of wine with matching culinary creations than in a historic building that houses both a wine shop and restaurant? The old pear trees on the facade betray the tradition of the building. The house itself was built in 1745 and in 1860 the wine trade Huis Vossen was founded. Since 2017, part of the building has been converted into August Wijnbar.
Chef Sam Verstuyf can already be found in the kitchen. At 19 he learned the tricks of the trade at De Pastorale**, San Daniele* and Sea Grill**. He soon developed his own idiosyncratic style and decided to take over August Wijnbar in October 2019. Sam, together with Bruce & Jo by his side, always presents the most surprising flavor combinations.
When you walk into August's house, you find yourself in an old, charming house. The tables can be found throughout the different rooms of the old building. Each room has its own unique look. From an authentic living room to a cozy Champagne salon and from a contemporary lounge with a view of the kitchen to a spot in our wine shop.