What 231 people say about Vrijmoed**
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Vol verwachting gingen we het restaurant binnen. We werden zeer vriendelijk ontvangen, niet stijf of geforceerd, heel aangenaam. De lunch was een leuke afwisseling van frisse toetsen en stevige smaken. We zijn net geen 3h binnen geweest, perfect voor een lunch. Hier komen we zeker nog een keertje terug... one off the bucketlist!
Super ervaring
Zeer goed ontvangen geweest. Heel vriendelijke service en uiteraard ook heel lekker eten!
Blij dat we dit konden ervaren.
Top
een absolute topper zowel in het bord als in de vlotte en feilloze, attente bediening. Het oog van de meester weet de juiste, kwalitatieve ingrediënten samen te selecteren. Het hand van de meester brengt ze samen in creaties waar verrassende combinaties de zintuigen prikkelen.
Enkele highlights. Het hoeft daarom n...
een absolute topper zowel in het bord als in de vlotte en feilloze, attente bediening. Het oog van de meester weet de juiste, kwalitatieve ingrediënten samen te selecteren. Het hand van de meester brengt ze samen in creaties waar verrassende combinaties de zintuigen prikkelen.
Enkele highlights. Het hoeft daarom niet moeilijk te zijn toont de amuse van watermeloen met sesam. Het hoeft geen vlees toont de sla van tuinboontjes met een quenelle van vermouth. Wij nemen anders nooit kaas bij zo'n menu, maar de Schotse schimmelkaas met 70% chocolade en geconfijte druifjes ... of roomijs van stilton met chutney en hazelnoot... die kans lieten we niet voorbij gaan. En wat hebben we genoten. Ook alle andere gerechten waren culinaire voltreffers. Een derde ster lijkt dra in zicht.
Map All restaurant deals in Ghent
About Vrijmoed**
Cuisine: Belgian, French, Modern
At restaurant Vrijmoed **chef Michaël Vrijmoed has created for himself and his staff a second home. Michaël vrijmoed can be described as a chef from the new generation. In his restaurant situated in the centre of the lively city of Ghent, he offers a contemporary cuisine bursting with dynamism, his own signature and pure flavours. A young, driven and talented team supports him!
Vrijmoed is not your everyday eatery. But it is a place where he creates tastes and shapes based on his experiences, notes, individual thoughts and conversations with employees and customers. With new dishes or improved versions. Here a calmly driven Michaël is working on a repertoire of today and tomorrow. While maître and sommelier Benjamin De Buck and his team create an atmosphere of enthusiasm and provide a fascinating filled glass.