What 306 people say about Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het was voor ons een aangename kennismaking met een verfrissende keuken.
Het menu was heel verrassend en mooi uitgewerkt. De aangepaste wijnen pasten als een handschoen.
De service zelf verliep ook heel vlot en de mensen waren heel vriendelijk en aanspreekbaar.
Het enige minpuntje was een luidruchtige tafel en...
Read full reviewHet was voor ons een aangename kennismaking met een verfrissende keuken.
Het menu was heel verrassend en mooi uitgewerkt. De aangepaste wijnen pasten als een handschoen.
De service zelf verliep ook heel vlot en de mensen waren heel vriendelijk en aanspreekbaar.
Het enige minpuntje was een luidruchtige tafel en daar misten we dat men hen aansprak. We merkten duidelijk dat deze tafel ook andere mensen stoorde.
Het middel een absolute aanrader en wij keren zeker nog terug.
Sedert een aantal jaar fan! Ondertussen voelen we ons daar thuis bij Donald en Mieke! Zeker en vast een bezoek waard! Toffe avond gehad met oude college vrienden... op naar de volgende 👌
Zonder veel woorden : gezegend met klanten zoals jullie ! 💚🍀🙏🏻
We hadden het geluk 2 dagen voor lockdown hier een tafeltje te hebben gereserveerd. Dit super adresje is ons niet vreemd, maar toch slagen de Seaweed chef Donald en gastvrouw Mieke ons op uiterst aangename wijze te verrassen met voedselcombinaties en aangepaste wijnen.
Ik zal het menu niet verklappen maar de foto’...
We hadden het geluk 2 dagen voor lockdown hier een tafeltje te hebben gereserveerd. Dit super adresje is ons niet vreemd, maar toch slagen de Seaweed chef Donald en gastvrouw Mieke ons op uiterst aangename wijze te verrassen met voedselcombinaties en aangepaste wijnen.
Ik zal het menu niet verklappen maar de foto’s zijn sprekend en van zodra terug mogelijk een absolute aanrader.
Dat ze zo maar niet bij de pakken blijven zitten, getuigd hun take-away - afhaalservice van bovenal originaliteit, smaak&klasse, dus onder het motto haal eens een lekkere tractaat voor jezelf - steun je bovendien de locale horeca.
💚🍀🙏🏻
Genoten van alle gerechten, van de eerste tot de laatste minuut. De bijhorende wijnen waren zorgvuldig geselecteerd en zorgden voor een extra pallet aan smaken. We komen graag nog eens terug.
💚🍀🙏🏻
Wij komen hier regelmatig en steeds zijn wij verbaasd van de gerechtjes, de presentatie en de smaak combinatie. Bovendien ook een vriendelijke en onberispelijke service. Top.
Een grote bedankt ! 💚🍀🙏🏻
Map All restaurant deals in Bredene aan Zee
About Le Homard et la Moule by Seaweedchef
Cuisine: Belgian, French, Seafood
The name already reveals it: at Le Homard et la Moule, the main role for the dishes is assigned to fish and crustaceans and shellfish. No wonder, the restaurant is located on the coast in Bredene and can therefore count on a daily supply of fresh delicacies from the sea.
But for those who prefer meat, there are dishes on the menu, the name of which is just as tempting as the presentation, the smell and the taste. Le Homard et la Moule has enjoyed an excellent reputation since the opening.
In the open kitchen you can see the chef and his kitchen staff at work. They are always looking for new ingredients to bring even more sophistication and taste to the dishes. With a large dose of creativity, they process it into a delicious whole. People also enjoy their eyes in this restaurant.
The interior is a beautiful, sleek ensemble of stylish dark shades such as black, gold and chocolate brown and beautiful wooden floors complemented by atmospheric lighting. It looks chic, contemporary and above all cozy.
Bedankt voor de mooie review, alleen jammer dat u ons met een paar puntjes minder « afstraft » op het lawaai van een grotere tafel. Als uitbater is het heel moeilijk mensen te berispen. Dat groepje kwam ook langs om iets te vieren, waardoor er een « feeststemming « was, en de stemmen al eens wat luider klonken. Toch heeft 1 van de tafelgenoten mij zelf gevraagd of ze niet te luidruchtig waren, en heb ik vriendelijk geantwoord dat het misschien wel wat lastiger moet zijn geweest met z’n tweetjes « rustig » te dineren wegens de iets hogere decibels, maar dat zij uiteraard ook het volste recht hadden om iets te vieren... Er is dus wel degelijk een communicatie gebeurd ! Jammer dat u die niet gehoord heeft, dan hadden we misschien nog beter bij u gescoord... Helaas, wij zijn nu immers een restaurant, waar dikwijls voor een speciale gelegenheid gereserveerd wordt, en dat is de ene keer al wat uitbundiger dan de andere keer. Beter dan zuurpruimen, toch ? Hopelijk toch tot een volgende keer ?