What 10 people say about L'isola di Gio
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Zeer lekker gegeten, prima gerechten. Lekkere wijn, goede prijs- kwaliteit.
Spijtig dat het zo vol zat en de service daarom iets minder was.
Hier ziet men ons zeker nog eens terug!
we zaten op het terras en het is wel gezellig eten door de locatie waar men vertroefd, Een proseco en klein apretiefhapje ( broodje , olijven, chorizo, ham) was al een goede start, voorgerecht en hoofdgerecht lekker met zelfgemaakte producten en mooi geserveerd ;eindigen met een typisch Italiaans dessert , wij hadden een geslaagde avond , de prijs kwaliteit is dik inorde
De service was perfect. Professioneel en zeer vriendelijke.
De sfeer was eveneens zeer goed.
De keuken was goed maar loste de verwachtingen niet in.
Bij aankomst moesten de tafels nog verschoven worden. We hadden reeds gereserveerd. Geeft een raar gevoel.
Er hing geen sfeer. Bediening was niet top. Ze hebben een uitgesproken voorkeur voor bepaalde tafels. Na het dessert werd zelfs niet gevraagd of we koffie wensten.
Het eten zelf was vers, maar niet speciaal.
Map All restaurant deals in Antwerp
About L'isola di Gio
Cuisine: Italian
Since 1994, restaurant L'isola di Gio in Antwerp has been a favorite amongst Italian food lovers. The chef, Giorgio, is from south Sardinia and continues to bring forth passion in his food. Think authentic seasonal dishes with fresh fish, meat, homemade pasta, truffle and Bottarga dishes. Bottarga is known as the Italian Caviar.
The restaurant L'isola di Gio has recently expanded and has a separate area that's perfect for private parties, workshops, meetings, etc.
Please note: There is a maximum of 6 people per reservation/table.