What 3 people say about Ter Heide
Food | |
Service | |
Atmosphere |
heerlijk gegeten met vrienden in een rustige omgeving.in de Lembeekse bossen
vriendelijke bediening.
Een aanrader wij komen steeds terug!
Eten was lekker, mooie presentatie, wij hebben genoten.
Voor de eerste maal via restaurantweek ergens gegeten met 4 personen, na een vriendelijke ontvangst kregen we de menukaart aan tafel en daar stonden alle prijzen in qua eten, de persoon die onze tafel eerst bediende gaf ons de uitleg dat de prijzen die ze voor 'restaurantweek' mochten vragen 39 ipv 49 euro was voor...
Read full reviewVoor de eerste maal via restaurantweek ergens gegeten met 4 personen, na een vriendelijke ontvangst kregen we de menukaart aan tafel en daar stonden alle prijzen in qua eten, de persoon die onze tafel eerst bediende gaf ons de uitleg dat de prijzen die ze voor 'restaurantweek' mochten vragen 39 ipv 49 euro was voor een 3-gangenmenu, doch 3 euro extra betaald omdat mijn zoon als voorgerecht voor 'de duif' koos en 9 euro extra voor het dessert van mijn vriendin.Het aperitief vond ik vrij duur uitvallen zijnde 48 euro erbij voor elk 1 glas.Ik had aangepaste wijnen bij het eten gevraagd en toch maar 1 glas wijn gekregen dus dit viel tegen voor mij ( was men vergeten doorgeven aldus de dienster) Het eten was héél lekker, een aanrader doch de bediening was niet zo vriendelijk wat mij betreft en een persoon extra zou geen kwaad kunnen.Een mooie ervaring voor mijn kinderen omdat ik me dit zelden kan veroorloven ergens te gaan eten op restaurant doch 1 minpunt voor mij dat ik toch 100 euro extra betaalde in totaal voor uiteindelijk elk een aperitief,1 glas wijn en en fles water.
Map All restaurant deals in Lembeke
About Ter Heide
Cuisine: French
Hostellerie Ter Heide lies at the edge of Lembeke Wood. You can stay or dine there in a quiet, relaxing atmosphere and still be only 20 minutes away from Bruges, Ghent or Knokke. Weather permitting, you can dine on one of the terraces in the beautiful garden. The restaurant is famed for its innovative interpretation of traditional French cuisine. Carl Van Hecke and his team conjure up a range of superb dishes using only "in season" ingredients fresh from the market. "Ter Heide" is a member of the prestigious chain "Hotels du Silence".