What 416 people say about Cena
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het eten was zeer zeer lekker , interieur is wel basic
Na enkele tevreden bezoeken nog verder in stijgende lijn. Originele combinaties, zeer verfijnd. Sfeervolle setting. Heb al veel sterrenzaken bezocht, van mij krijgt de kok van Cena een ster.
Mooi, eenvoudig en rustig kader. De bediening is wat afgemeten, maar het eten overtuigt: eerste voorgerecht (oester en corvina) en nagerecht (perzik en vanille) zijn goed, zonder meer. Het tweede voorgerecht (wijting/grijze garnaal) is een smaakbommetje: krokant gebakken met een heerlijke jus. Het tussengerecht (tom...
Read full reviewMooi, eenvoudig en rustig kader. De bediening is wat afgemeten, maar het eten overtuigt: eerste voorgerecht (oester en corvina) en nagerecht (perzik en vanille) zijn goed, zonder meer. Het tweede voorgerecht (wijting/grijze garnaal) is een smaakbommetje: krokant gebakken met een heerlijke jus. Het tussengerecht (tomaat/watermeloen/feta/lava) verrast en de hoofdgerechten (tartaar/rode biet en eend/bimi) zijn krachtig en smaakvol. Wine pairing is uitstekend!
Gezellige avond met heeeel lekker eten!
We kozen het 5 gangenmenu. Met name de Sliptong en het Rund Hereford waren uitschieters. Alles met zorg bereid en smaakvol gedresseerd. De brunoise van koolrabi was schitterend. Jammer dat de service zo traag was. Een rumoerige 4 persoonstafel verpestte een beetje de sfeer maar dat kan ik moeilijk op de rekening van het restaurant zetten.
Map All restaurant deals in Antwerp
About Cena
Cuisine: French
You can enjoy culinary delights at restaurant Cena in Antwerp. Cena means 'supper' in Spanish and in Italian. Owner Davy Michiels made tabula rasa with the nostalgic bistro interior and the Art Nouveau elements and opted for a sleek country style with warm colors: greyish white, mocha brown and tables finished with a rough wood veneer layer. In a separate, more intimate space, the seats have been replaced by cozy seats. You can eat here in two different atmospheres. The chef worked with his brother for 12 years in the popular restaurant Het Fornuis in Geel and thought it was time to start his own business.