What 344 people say about Le Coq aux Champs*
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Atmosphere |
Een beetje te veel lawaai.
Très bien à tous les niveaux. 4
Je recommande vivement l'établissement qui propose une cuisine fabuleuse et originale. Un établissement dans lequel on se sent bien.
Délicieux, raffiné. Personnel attentif, agréable, sans tralala, peut-être un peu rapide. Deco simple et de très bon goût, Juste déçue de la sélection vin, au demeurant délicieux mais un verre de vin blanc et un verre de vin rouge pour 24€/pers, en pensant que l’apéritif était compris dans cette formule, pour se rendre compte que non... c’est un peu cher !
Excellent repas, qualité des produits irréprochables, service détendu et souriant
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About Le Coq aux Champs*
Cuisine: French
At restaurant Le Coq aux Champs in Condroz, Christophe Pauly bases his kitchen on fair products and a creative approach. The chef connects freedom with tradition, purity and generosity.
Catherine draws a line with her husband and plays a crucial role in the restaurant. As a hostess she has the delicate task of the dialogue between host and cook to achieve a perfect osmosis between a plate and the enjoyment which it was created for. She also strives for the purity and the harmony that features the cuisine of Christophe.
Under a fiery mohawk, a painting by the Flemish artist Mi Van Landuyt, shines the room in beige and light gray shades in a soft but bright light. The contemporary decor of the room harmonizes flawlessly with the beautiful bluestone floor.