What 1503 people say about De Pastorale**
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Van de eerste tot de laatste hap was het puur genieten. Gezellig tafelen in een zonnige locatie. Oogverblindende gerechtjes met sublieme smaken. Verrassende smaakcombinaties met heerlijke bijhorende non-alcoholische dranken. Van het begin tot het einde werden we door het vriendelijke personeel culinair verwend! Een echte aanrader!
Het was perfect, heerlijk en het bedieningspersoneel was super vriendelijk.
Wij kunnen dit Restaurant alleen maar promoten
Zeer vriendelijk ontvangst, fantastische culinaire ervaring met een explosie aan smaken, mooie combinaties van ingrediënten! Zeker aan te bevelen!
Een vast huis van vertrouwen met een blijvende schitterende verhouding prijs - kwaliteit. Een huis dat zijn engagementen , bijv. richting milieu, in mooie daden omzet met een rustige vastheid.
Een bezoek aan Pastorale is een jaarlijkse hoogmis voor ons. Vlotte bediening, good food, lekkere wijnen. Verrassende smaken en sublieme presentaties. Ook veel aandacht voor de groenten . Leuk detail is ook de showcooking aan tafel bij de bereiding van 3 soorten boters. Een groot voordeel vinden wij ook dat je niet...
Read full reviewEen bezoek aan Pastorale is een jaarlijkse hoogmis voor ons. Vlotte bediening, good food, lekkere wijnen. Verrassende smaken en sublieme presentaties. Ook veel aandacht voor de groenten . Leuk detail is ook de showcooking aan tafel bij de bereiding van 3 soorten boters. Een groot voordeel vinden wij ook dat je niet verplicht ben van het ganse arrangement met aangepaste wijnen te nemen, maar je kan ook vb enkel de aangepaste wijn per glas bij het hoofdgerecht nemen of zelfs een non-alcoholische pairing. Het blijft een aanrader. Op naar die derde ster :-)
Map All restaurant deals in Rumst-Reet
About De Pastorale**
At two star restaurant Pastorale** you are at the right place, if you want to enjoy an exceptional culinary experience, which is dominated by pure pleasure. Bart De Pooter and his team welcome you in a renovated, modern restaurant that dates back from 1830. The stylish decor is combined with contemporary art by Arne Quinze, and in the garden and at the entrance you will be welcomed by sculptures of Jan Fabre.
You will quickly determine that the interior is an indication for the culinary delights that appear on the dishes. Chef Bart De Pooter earned his reputation - and two stars - by establishing sophisticated dishes by only using fresh products, preferably from the region. The perfect balance between products and textures of his dishes are a real feast in the mouth and reveal the pure emotion and passion that the chef puts into his work.