What 370 people say about Huis de Colvenier
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het eten was lekker. De afrekening vind ik heel ontransparant, enkel een zelfgeschreven papiertje. Ze rekenden 30€ voor het aperitief: een witte martini en een crodino met wat fruitsap. Dit stond genoteerd als aperitief 30€. Ik zou bijna denken dat ze het voordeel van 10€ pp voor het 3-gangenmenu (65€ ipv 75) tijden...
Read full reviewHet eten was lekker. De afrekening vind ik heel ontransparant, enkel een zelfgeschreven papiertje. Ze rekenden 30€ voor het aperitief: een witte martini en een crodino met wat fruitsap. Dit stond genoteerd als aperitief 30€. Ik zou bijna denken dat ze het voordeel van 10€ pp voor het 3-gangenmenu (65€ ipv 75) tijdens de restaurantweek, compenseren door er ergens anders 10euro bij te rekenen. Die indruk gaf het. Anders maak je toch u afrekening zwart op wit met de detailprijs, liefst elektronisch. Zodat je weet dat iedereen dezelfde prijs betaalt. Het lange wachten tussen sommige gerechten was niet zo aangenaam. We moesten wachten tot er een tafel van 5 klaar was met hun hoofdgerecht alvorens ze het nagerecht opdienden. Met 2 ben je doorgaans sneller klaar met eten dan een grote tafel. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.
Dit restaurant behoort zonder meer tot de top van Antwerpen
En niets is te veel als je iets vraagt 👍👍👍
Het was top ,Zoals altijd
Zeer lekker gegeten
Het eten was voortreffelijk, de bediening top, en we hebben gezellig gekeuveld met onze buren aan tafel
Map All restaurant deals in Antwerp
About Huis de Colvenier
Cuisine: French
Experience a unique evening in the Huis de Colvenier restaurant in Antwerp. Huis De Colvenier surprises its guests every day with a gastronomic menu based on market-fresh products. More than just a delicious dinner, they give you an extraordinary experience. For 30 years, chef Patrick van Herck has been welcoming guests to his restaurant. They appreciate his personal approach, the special framework and the surprising dishes.
The Chef will guide you to his open kitchen where everyone is welcome to take a look at the ingredients. A tasteful cod that is skillfully filleted while the stock gently simmers over a small fire and the sous chef beats a sabayon vigorously. The scent of sweet desserts, eye-catching dishes and the rhythmic ticking of the fouet. For every gastronome this tastes like an appetizer.