What 143 people say about Portobelfino
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het menu was lekker samengesteld met keuze uit vis of vlees. Wij gingen voor de vis en die was heerlijk klaargemaakt met lekkere groentjes en prima aardappelpuree. Ook het voorgerechtje mocht gezien worden. We komen hier zeker terug !
lekker gegeten maar na het bestellen van het aperitief kwam heel snel het voorgerecht. Waardoor we vroegen om het hoofdgerecht een beetje te laten wachten, met als resultaat dat dit te lang was opgewarmd en beetje droog was.
We hebben als voorgerecht mosseltjes gegeten, en het hoofdgerecht was koolvis. Werkelijk uitstekend! Verzorgd gepresenteerd en zeer lekker! De patron komt een babbeltje doen en is bijzonder vriendelijk en gedienstig. Een aanrader!
wij hadden een last-minute reservering, maar werden desondanks heel vriendelijk ontvangen.We kregen daardoor niet de lunch maar dinnerversie aangeboden. Niet dat we dat ons beklaagd hebben.Als voorgerecht kregen we jamon de bouy, supperlekker! daarna kregen we piçaniarund, als echte vleeseters was dit een feest! Wij komen zeker nog eens terug!
heel lekker gegeten en heel aangename
sfeer!!
Map All restaurant deals in Sint-Niklaas
About Portobelfino
Since chef Ritchie De Clerq and hosts Lina Vanhese and Rony breathed new life into this restaurant 2 years ago, more and more gastronomes find their way to this unique culinary address. Often to discover subtle accents such as dishes that are prepared in a creative manner.
In the kitchen, the bar gets set higher and higher, which is translated into elevated dishes, suggestions and menus.
If you have something to celebrate, there is a party room at your request that fits up to 30 people. A fine excuse to book your next visit.