What 62 people say about Restaurant Barrel
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Super voor herhaling vatbaar. 🥰🥰
Leuke ontdekking vlakbij huis. Gezellige eetkamersfeer,mooie gepresenteerde gerechten en lekker van smaak. Onze menu bevatte 2x vis,moet je fan van zijn,maar voor ons was dat heerlijk! Mogelijkheid om een bob arrangement te nemen en zo ook te genieten van de aangepaste wijnen. Lieve en attente gastvrouw en de kok ko...
Read full reviewLeuke ontdekking vlakbij huis. Gezellige eetkamersfeer,mooie gepresenteerde gerechten en lekker van smaak. Onze menu bevatte 2x vis,moet je fan van zijn,maar voor ons was dat heerlijk! Mogelijkheid om een bob arrangement te nemen en zo ook te genieten van de aangepaste wijnen. Lieve en attente gastvrouw en de kok komt de gerechtjes zelf serveren met een woordje uitleg,erg sympathiek. Hier komen we zeker nog eens terug!
Mooie zaak, fijne sfeer, het eten was lekker en verzorgd, maar ik mistte nog een waaw gevoel om 5 sterren te geven.
Wel fijn dat je voor bij de thee kan kiezen of je honing wenst en dit op een honingraatje krijgt. Wel origineel!
Nice restaurant but not great tastes.
Ik werd bijzonder vriendelijk ontvangen. Alle gerechten werden mooi voorgesteld en waren heel lekker. De verse kruiden geven een extra smaaktoets. Een ervaring om zeker naar terug te keren.
Map All restaurant deals in Lier
About Restaurant Barrel
Cuisine: French
On the Mechelsesteenweg 436 in Lier you will find Restaurant Barrel, a former villa that was converted into a restaurant where one can stay in a homely atmosphere, where time stands still for a moment and the craft has time to mature.
Ten years ago we started our restaurant in a beautiful mansion in Hoogstraten, Maison Thirion. In March 2020 we moved to Lier and write, here under the name Barrel our renewed version.
The name BARREL
We were looking for a short name that connected with food while encompassing our individuality. A barrel or barrel, in which the products are refined and increase in strength. This is also how our cuisine is often described by our guests: intense and pure flavor. As chef, Jeroen, I love quality and craft, it may be with a twist. Here everything is prepared in-house on a French basis with worldly influences and with many local products that reinforce each other. I, Daisy, like to receive you with a smile as hostess and assist you as sommelier in your choices for (Belgian) wine, beer and non-alcoholic beverages. Furthermore, we like to pull in our vegetable garden, to grow
(forgotten) vegetables and herbs that then find their way into the kitchen.