What 62 people say about Restaurant Barrel
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heel lekkere gerechten, verrassende combinaties met aangepaste wijn, super dessert en lekkere dessertwijn. Heel aangename gastvrouw en chef. Enig minpuntje sober interieur maakt dat geluid van andere tafels te luid was.
Super lekker eten in een gezellig kader. Dit met de vriendelijke bediening maakt dit geheel gewoon top!
Het was lekker en vriendelijke bediening
De amuse een geslaagde binnenkomer 10, de skrei super 10, de corvina een lekkere vis het aardappelgerecht erbij oogt mooi maar minder smaakvol 9. Jammer dat het 3 gangen menu geen keuze gaf tot vis of vlees gerecht. Het dessert een ideale combinatie tussen zoet en zuur 10. Een pittige koffie met versnapering als af...
Read full reviewDe amuse een geslaagde binnenkomer 10, de skrei super 10, de corvina een lekkere vis het aardappelgerecht erbij oogt mooi maar minder smaakvol 9. Jammer dat het 3 gangen menu geen keuze gaf tot vis of vlees gerecht. Het dessert een ideale combinatie tussen zoet en zuur 10. Een pittige koffie met versnapering als afsluiter. Zeer vriendelijke ontvangst, een aangename sfeer, en bovenal gastronomisch diner de moeite waard om dit restaurant le bezoeken.
Map All restaurant deals in Lier
About Restaurant Barrel
Cuisine: French
On the Mechelsesteenweg 436 in Lier you will find Restaurant Barrel, a former villa that was converted into a restaurant where one can stay in a homely atmosphere, where time stands still for a moment and the craft has time to mature.
Ten years ago we started our restaurant in a beautiful mansion in Hoogstraten, Maison Thirion. In March 2020 we moved to Lier and write, here under the name Barrel our renewed version.
The name BARREL
We were looking for a short name that connected with food while encompassing our individuality. A barrel or barrel, in which the products are refined and increase in strength. This is also how our cuisine is often described by our guests: intense and pure flavor. As chef, Jeroen, I love quality and craft, it may be with a twist. Here everything is prepared in-house on a French basis with worldly influences and with many local products that reinforce each other. I, Daisy, like to receive you with a smile as hostess and assist you as sommelier in your choices for (Belgian) wine, beer and non-alcoholic beverages. Furthermore, we like to pull in our vegetable garden, to grow
(forgotten) vegetables and herbs that then find their way into the kitchen.