What 286 people say about Magis*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Magis is misschien een ster-restaurant, maar de menu die je via diningcity krijgt, is niet echt van dat niveau
Wij keken uit naar onze lunch in Magis,NAAR DAT IETSJE MEER.Dat vonden wij echter niet, noch in de keuken noch in de bediening.Alleen de accomodatie was de ster waardig.Een ONTGOOCHELING!
Zeer lekker gegeten in een aangename omgeving met attente , vriendelijke bediening .
goede prijs/ kwaliteit verhouding .
Dit restaurant behoort tot mijn favorieten.
In tegenstelling tot anders was het een tegenvaller. Te gewoontjes, te goedkoop, te bandwerk ?
We hadden veel meer verwacht en dan is een beetje teleurstelling nooit ver weg. Het voorgerecht (zalm + kingcrab) was erg saai van compositie en ingrediënten (met zalm, ook al is die zacht gegaard, verras je nog weinig mensen). Het vlees (zomerree)van het hoofdgerecht was perfect van cuisson en smaak, maar het water...
Read full reviewWe hadden veel meer verwacht en dan is een beetje teleurstelling nooit ver weg. Het voorgerecht (zalm + kingcrab) was erg saai van compositie en ingrediënten (met zalm, ook al is die zacht gegaard, verras je nog weinig mensen). Het vlees (zomerree)van het hoofdgerecht was perfect van cuisson en smaak, maar het waterachtige sausje was ondermaats. We houden ook niet zo erg van een variëteit aan prulletjes op het bord (een beetje van dit, een beetje van dat) en uiteindelijk bleef op het bord vooral het vlees over dat je dan zonder garnituur moet opeten. Het dessert (en de presentatie in een kommetje) was ook niet bepaald een topper. De wijnen waren prima en werden ook royaal bijgeschonken. Vriendelijke bediening maar het uniform van de meisjes is niet meteen wat ik in een restaurant van dit niveau verwacht (Magis is toch geen brasserie, zeker niet wat de prijzen betreft). Conclusie: houd alles heel scherp in de gaten want het succes kan zich gauw keren.
Map All restaurant deals in Tongeren
About Magis*
Cuisine: French
The atypical owners of resetaurant ‘Magis’, Dimitri and Aagje seemed to be predestinated to make a career in the world of business, Dimitri as a bachelor in marketing, she as a bachelor economical sciences. Their passion as fine gourmets and qualified wine connoisseurs led to the top in the restauration world.
Dimitri and Aagje spent three years in Michelin star restaurants, Dimitri as a cook, Aagje as a hostess. Since 2005 they manage with passion and devotion their own restaurant, Dimitri in the kitchen and Aagje as the charming hostess.