Wat 233 mensen zeggen over Hippocampus
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We waren benieuwd. Een mooi verrassend decor waar ze de kunst van tafelen en etiquette nog begrijpen: mooi gedekte tafels , mooi tafelgerei … Heel lekkere gerechten , het enige minpuntje is misschien dat de porties eerder aan de kleine kant waren . De wijnhoeveelheid was wel correct. We gaan zeker nog eens terug.
Hele mooie statige villa.
We werden onthaald in het aperitiefsalon,met het nodige aperitief en de heerlijke hapjes.
De service verliep vlekkeloos,maar ze waren soms wat gehaast.
Voor de rest dik inorde.
Alleen volgende keer eens aperitieven op het
het mooie terras naar de vijver toe.
het eten was PERFECT , gaan zeker nog terug.
Spijtig dat er een grote groep is binnengekomen met een hels lawaai !
Alles top. Fijn verzorgd en lekker 4 gangen diner. Vriendelijke bediening. Een heel klein puntje van kritiek: de mogelijkheid was er om aan het raam te zitten maar daar zaten we niet. Het is er zo'n prachtig uitzicht.
Hadden gereserveerd met Dining with the stars, werden ook helemaal anders behandelt dan de andere gasten.
Eerder in een hoekje weggeduwd…
Het eten was niet super, vlees hoofdgerecht zat vol vet..
De locatie op zich was mooi maar wij gaan niet meer terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Mol-Wezel e.o.
Over Hippocampus
In Restaurant Hippocampus ligt de nadruk op fijn dineren. De statige witte villa werd gebouwd rond 1900 en gedurende tientallen jaren bewoond door de managers van de plaatselijke 'Vieille Montagne' fabriek. Hippocampus is een klasse-hotel, uniek in de omgeving Mol, Lommel, Balen.
Op koude winterdagen heet het vuur in de open haard u welkom. Op mooie zomerdagen dineren gasten op het terras waar ze genieten van de prachtige vijver waarin lelies zich van hun beste zijde laten zien.
Uw gastheer én chef Francis Scheyvaerts gebruikt voor zijn gerechten een selectie van de meest verse ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de regio. Eén van zijn specialiteiten is gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessen saus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.