What 27 people say about FOLIA
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Chef Bart en sous-chef Brent maakten voor ons mooie creaties met groenten als hoofdingrediënt. Dat is verrassend lekker en ook maagvullend te noemen. Van amuse over 5 gangen later naar dessert is het altijd zonde dat het bordje leeg is. De bediening door Alain is op zijn minst markant te noemen. Met een vleugje humo...
Read full reviewChef Bart en sous-chef Brent maakten voor ons mooie creaties met groenten als hoofdingrediënt. Dat is verrassend lekker en ook maagvullend te noemen. Van amuse over 5 gangen later naar dessert is het altijd zonde dat het bordje leeg is. De bediening door Alain is op zijn minst markant te noemen. Met een vleugje humor strooit hij met lyrische woorden over de gerechten die superlatieven tekort komen. Dit trio zorgt voor een gezellige sfeer want groot is de zaak niet en je kijkt zo de keuken binnen waar je gerust uren naar kan blijven kijken uit fascinatie. Mocht ik bij Gault& Millau werken zou ik hen een fijne 13 op 20 geven.
Zeer leuke ervaring. Volledig vegetarisch. Mooie gerechten.. chapeau voor de chef! Wij zijn fans.
zeer aangename en verfrissende verrassing en kennismaking met dit culinair vegetarisch plekje. We hebben genoten van de smaakvolle en perfect gepresenteerde fantasie van de chef en zijn team, een aanrader, wij komen zeker terug!
Prachtig concept van een jonge chef & brigade.
Map All restaurant deals in Antwerp
About FOLIA
Cuisine: Modern
Indulge yourself at FOLIA in beautiful Antwerp. At FOLIA, Alain Lepage and chef Bart Gauwloos take you on a culinary journey filled with extraordinary flavor combinations. The focus is on a creative, plant-based menu composed of honest and pure ingredients. From start to finish, it is a fine dining experience where everything has been thought of. From the modern interior, to the professional and attentive service. FOLIA in Antwerp is a must for the true gourmet.