What 13 people say about Bistro GLASS*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
gezellig
We hadden een reservatie gedaan voor 5 personen en kwamen toe met 4. De laatste persoon zou een half uurtje later aansluiten... Dat viel blijkbaar niet echt goed in de smaak, terwijl we toch een dubbele aperitief namen tijdens het wachten. De tafel was 2 aan 2 gedekt. We hebben deze dan wat aangepast zodat de 5de pe...
Read full reviewWe hadden een reservatie gedaan voor 5 personen en kwamen toe met 4. De laatste persoon zou een half uurtje later aansluiten... Dat viel blijkbaar niet echt goed in de smaak, terwijl we toch een dubbele aperitief namen tijdens het wachten. De tafel was 2 aan 2 gedekt. We hebben deze dan wat aangepast zodat de 5de persoon niet "alleen" zat en ook dat viel niet echt in de smaak... We willen wel gezellig zitten als we met 5 personen zijn en er geen ronde tafel ter beschikking is... Daarna is de bediening wat beter verlopen maar het eten op zich was zeer matig. Er zijn veel betere keuzes in Antwerpen...
Voor de eerste keer hier komen eten. Aangename ontvangst en duidelijke uitleg bij het ganse menu. De verschillende amuses en gerechtjes waren gewoonweg TOP.
Een van de beste restaurants met 1 ster waar ik al gegeten heb. De ster meer dan waard.
Map All restaurant deals in Antwerp
About Bistro GLASS*
In exceptionally elegant surroundings on the Vlaamsekaai in Antwerp, chef Wouter Van Tichelen presents a culinary experience characterised by his uncomplicated yet deeply thought-out flavours. Besides gourmet dishes, GLASS is the place for delicious and sophisticated wines that go perfectly with chef Wouter's palette of flavours. The flavour explosions harmonise perfectly with host sommelier Jurgen Lijcops' personal wine collection. Completely casual in a small-scale wine bistro with allure in typical Antwerp-South atmospheres.
Geachte,
Hartelijk dank voor uw bezoek aan Glass. Feedback, juiste feedback is altijd een geschenk om te kunnen groeien, vooral zakelijk en als team. Maar sta me toe om toch een paar dingen te nuanceren eigenlijk. Als de persoon die komt afrekenen misschien wel 5x ons team bedankt heeft voor het lekkere eten en de super service en dan ook nog eens €25 tip schenkt, alsook de chef aan tafel komt om te vragen of alles naar wens was. Ja dan stellen wij ons echt wel de vragen of wat nu gemeend was of wie er nu gemeend was aan tafel. Verder in detail wil ik niet gaan maar m’n team is zeer verbaasd om de lovende woorden gedurende de avond en deze vreemde recensie achteraf.
Dus, finaal. Hartelijk dank voor uw bezoek en als u andere plaatsen vindt die zeker ook de moeite vindt of zelfs beter zijn voor de prijs. Stuur die gerust even door want wij gaan ook graag lekker en aangenaam eten met ons team tijdens hun vrije dagen. We leren graag bij, elke dag opnieuw.
Fijn weekend en nog een paar weken geduld want dan schijnt het zonnetje weer. Dat gaat werkelijk heerlijk vertoeven zijn met wat zon op ons gelaat.