Wat 3 mensen zeggen over Ter Heide
Eten | |
Service | |
Sfeer |
heerlijk gegeten met vrienden in een rustige omgeving.in de Lembeekse bossen
vriendelijke bediening.
Een aanrader wij komen steeds terug!
Eten was lekker, mooie presentatie, wij hebben genoten.
Voor de eerste maal via restaurantweek ergens gegeten met 4 personen, na een vriendelijke ontvangst kregen we de menukaart aan tafel en daar stonden alle prijzen in qua eten, de persoon die onze tafel eerst bediende gaf ons de uitleg dat de prijzen die ze voor 'restaurantweek' mochten vragen 39 ipv 49 euro was voor...
Lees hele reviewVoor de eerste maal via restaurantweek ergens gegeten met 4 personen, na een vriendelijke ontvangst kregen we de menukaart aan tafel en daar stonden alle prijzen in qua eten, de persoon die onze tafel eerst bediende gaf ons de uitleg dat de prijzen die ze voor 'restaurantweek' mochten vragen 39 ipv 49 euro was voor een 3-gangenmenu, doch 3 euro extra betaald omdat mijn zoon als voorgerecht voor 'de duif' koos en 9 euro extra voor het dessert van mijn vriendin.Het aperitief vond ik vrij duur uitvallen zijnde 48 euro erbij voor elk 1 glas.Ik had aangepaste wijnen bij het eten gevraagd en toch maar 1 glas wijn gekregen dus dit viel tegen voor mij ( was men vergeten doorgeven aldus de dienster) Het eten was héél lekker, een aanrader doch de bediening was niet zo vriendelijk wat mij betreft en een persoon extra zou geen kwaad kunnen.Een mooie ervaring voor mijn kinderen omdat ik me dit zelden kan veroorloven ergens te gaan eten op restaurant doch 1 minpunt voor mij dat ik toch 100 euro extra betaalde in totaal voor uiteindelijk elk een aperitief,1 glas wijn en en fles water.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Lembeke e.o.
Over Ter Heide
Keuken: Frans
Hostellerie Ter Heideligt aan de rand van de bossen van Lembeke. Hier kunt u verblijven of ontspannen tafelen op een van de terrassen midden in de prachtige tuin en dit op een twintigtal minuten van Brugge, Gent of Knokke. Het restaurant is befaamd voor zijn fijne keuken waar plaats is voor inventiviteit en fantasie. Carl van Hecke en zijn team brengen u een waaier van uitgelezen gerechten bereid met marktverse ingrediënten naar gelang het seizoen. Het hotel maakt trouwens deel uit van de prestigieuze keten "Relais du Silence". De weekendarrangementen zijn hier betoverd!