Restaurant Le Cinquième in Zutendaal

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Le Cinquième

Le Cinquième
Kerkplein 4 , 3690 Zutendaal

Dit restaurant is de trotse bezitter van 14.0 Gault Millau punten.

De kookprogramma's die massaal op tv gespeeld worden geven 'uiteten gaan' een ander doel. Het gezellige en sociale wordt al snel aan de kant gezet om te beoordelen of het bord wel goed gedresseerd is. Zo wordt al snel vergeten waarom we eigenlijk op restaurant gaan.

De essentie van het eten: 'De smaken'!

En dat is de missie van Restaurant Le Cinquième in Zutendaal. Restaurant Le Cinquième wil hun gasten verwennen op culinair niveau met klassieke gerechten, waarin de smaken even belangrijk zijn als het dresseren van het bord. 

Laat Restaurant Le Cinquième u verrassen met de Frans-Belgische keuken en ontdek hier en daar toetsen van de wereldkeuken. De kaart wordt maandelijks aangepast om u op maat te bedienen. Zo kan je telkens genieten van het lekkere dat de seizoenen met zich meebrengen. Er kan voor een menu gekozen worden, alsook à la carte. De ruime keuze aan wijnen zullen de gerechten compleet maken. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Le Cinquième


8,4

(36 Recensies)


eten

9.0

service

8.8

sfeer

7.5

"fijne kennismaking"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
vriendelijke ontvangst en bediening door de gastvrouw. mooie bordjes met heerlijke gerechten, royale porties met verrassende smaken. een heel aangename kennismaking met dit restaurant
-

"Le cinquième "

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Een minieme tafeldekking, een 'afgemeten' bediening.... maar het eten was heel lekker!
-

"Le Cinquième"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Top top top, zoals altijd erg lekker!!
-

"Etentje bij Le Cinquième in Zutendaal."

5,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 1
Het eten was héél lekker, maar hebben 2 x moeten zeggen dat ik een allergie heb voor gevogelte. We vermelde het al bij reservering en nog was er in eerste instantie geen rekening mee gehouden. Voor ons gevoel hebben we in geen enkel restaurant zo een kou geleden als daar. Op het toilet was het lekker warm, maar in de eetruimte verschrikkelijk koud. Daarom ook maar een 4 sterren voor eten en service, hebben thuis nog een 1/2 op verwarming gestaan, zo een koude hadden we. Het was zinloos om er iets van te zeggen, indien de verwarming hoger was gezet en die werkte waren we toch weg.
-

"Supergoed !!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eerst de reviews een keer gelezen vooraleer ik reageer . Sommige kunnen beter citroen gaan eten en elders zuur gaan kijken. Alles was top , lekker eten , lekkere wijn ! Zeuren over het was te 'dit' of 'dat' is hier niet aan de orde . Als je wilt genieten is dit the place to be !
-

"Heel aangenaam etentje"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Aangename ontvangst, lekkere gerechten op een eigentijdse manier aangeboden, attente bediening (ook met het glutenvrije dieet werd rekening gehouden), de wijn leek ons wel wat prijzig, dit belooft voor de volgende keer.
-