Restaurant 't Jong Gerecht in Brugge

Over Restaurant 't Jong Gerecht

't Jong Gerecht
Langestraat 119 , 8000 Brugge

Restaurant 't Jong Gerecht ligt in Brugge. Chef Emmanuel werkt met dagverse producten die op een creatieve manier verwerkt worden tot een hedendaags gerecht, met pure smaken en een mooie presentatie. 

Lisa koos zorgvuldig voor gevarieerde en originele wijnen bij de gerechten. Ook staat er steeds een uitgelezen fles wijn voor u klaar uit het grote aanbod van de wijnkaart.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Jong Gerecht


8,5

(248 Recensies)


eten

8.9

service

8.6

sfeer

8.0

"no show!!!"

1,0
eten: 1 service: 1 sfeer: 1
Reservatie gemaakt via dining city 02/08 om 19u. Bevestiging ontvangen van reservatie per mail. Alleen was restaurant gesloten... Aan de deur hing ook geen reden of melding van verlofperiode. Nog een aperitief gedronken op een terras van nabijgelegen zaak om 19u30 bleek het nog gesloten te zijn. Zeer onprofessioneel. Zeer moeilijk om op dat moment nog een restaurant te vinden dat nog niet volzet was. Toch nog lekker gegeten in Brasserie Het Visioen (na dus wat rondgereden te hebben). Allesbehalve aangenaam.
-

"Altijd goede prijs-kwaliteit "

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Al iedere keer heel lekker en meer dan voldoende gegeten, met altijd lekkere aangepaste wijnen ook, we komen zeker nog eens terug!
-

"Lekker! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekker, eerlijke prijs-kwaliteit, vriendelijke bediening. Een aanrader
-

"Een toppertje"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
We hadden al veel goede dingen gehoord over ‘t jong gerecht en via deze actie komen eten! Al onze verwachtingen waren ingevuld! Tot de volgende!
-

"Fijne ontmoeting"

8,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 7
De restaurantweek was een schot in de roos. Zeer fijne gerechtjes en uitermate vriendelijke bediening. Wij komen sowieso terug!
-

"Gemiste kans"

4,3
eten: 4 service: 4 sfeer: 5
De kwaliteit van het eten was niet goed, stukje lamsvlees was taai en had veel pezen, stukjes broccoli waren te gaar. We kregen 3 hapjes maar de laatste 2 werden geserveerd toen het aperitief al op was. De hapjes en het voorgerecht zagen er mooi uit maar hadden weinig smaak. Het voorgerecht werd na 1.10 min geserveerd. De wijn bij het voorgerecht werd in het verkeerde glas geschonken. Bij de meeste borden waren er stukjes uit het porselein. Als de bediening een overdreven geur verspreidt smaakt je eten toch iets minder lekker. Ik denk dat een restaurantweek een goede reclame kan zijn voor restaurants maar als de kwaliteit minder is vanwege een goedkope prijs is dit geen goede reclame. Wij hadden hier veel meer van verwacht.
-