Restaurant 't Jong Gerecht in Brugge

Over Restaurant 't Jong Gerecht

't Jong Gerecht
Langestraat 119 , 8000 Brugge

Restaurant 't Jong Gerecht ligt in Brugge. Chef Emmanuel werkt met dagverse producten die op een creatieve manier verwerkt worden tot een hedendaags gerecht, met pure smaken en een mooie presentatie. 

Lisa koos zorgvuldig voor gevarieerde en originele wijnen bij de gerechten. Ook staat er steeds een uitgelezen fles wijn voor u klaar uit het grote aanbod van de wijnkaart.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Jong Gerecht


8,5

(256 Recensies)


eten

9.0

service

8.6

sfeer

8.0

"T jong gerecht "

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Wij hadden een heel lekkere smaakervaring. Zalige gerechten, prachtige presentatie, goede combinaties. 1 woord over het eten: Super! De bediening was goed maar toch Letten op het bedienen van de gasten aan de linkerzijde en niet over de tafel. Ook bij het binnenkomen van het restaurant viel ons een ietwat onaangename geur op. Toch zeker een aanrader!
-

"Super lekker...Topgerechten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Aangenaam verrast, mooie accommodatie, gezellige sfeer, super lekker eten, voor herhaling vatbaar
-

"Lekker, maar lang moeten wachten."

5,3
eten: 7 service: 5 sfeer: 4
Eten en service was goed. Heeft wel 3u30 geduurd en is dus te lang. Teveel tijd tussen de gerechten. Interieur is koud en niet zo gezellig.
-

"Super lekker gegeten"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Het eten was zeer lekker. 5 gangen diner maar eigenlijk was het veel meer. Er waren al drie rijkelijke amuses bij de aperitief en bij de koffie waren er nog 4 soorten koekjes ( cakejes) en dan nog eens een afsluitertje. Dit allemaal voor 52,5 euro De aangepaste wijnen bij het menu waren lekker en verrassend. ( uit andere landen en streken dan gewoonlijk) de prijs voor deze wijnen was ook correct. Het is een aanrader voor wie zich wil laten verrassen
-

"Super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker gegeten, heel vlotte bediening. Zeer vriendelijk en spontaan. Een echte aanrader.
-

"Mooie menu"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Al meerdere keren hier gegeten maar iedere keer toch net dat tikkeltje anders en altijd even lekker en verzorgd. Mooie combinaties, lekkere smaken, originele uitvoeringen. Een heel mooi uitgebreid menu, met altijd mooie aangepaste wijnen en een lekker koffietje achteraf ;). Een van die plekken in Brugge waar we heel graag en hopelijk nog veel naar mogen terugkeren!
-