Restaurant Bouffard in Mol

Over Restaurant Bouffard

Bouffard
Adolf Reydamslaan 24 , 2400 Mol

Sinds maart 2011 heten Thomas Dockx en Han Gheys u graag van harte welkom in Restaurant Bouffard. In het kleine maar gezellig en aangenaam kader verwennen zij u graag met hun gastronomische keuken.

Deze is gebaseerd op de klassieke Franse keuken met invloeden van over de hele wereld, met veel respect voor de producten.

Hier kunt u terecht voor een gezellig avondje tafelen met uw partner, zowel zakenluchen als diners en feesten. Of vraag hen gewoon om bij u thuis te komen koken!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bouffard


9,1

(379 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

8.8

"Gewoon lekker! "

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Het was helemaal zoals verwacht, leuke menu, lekker gemaakt, goeie service, lekkere wijntjes erbij... De zaak zat vol en toch was het lekker rustig, net zoals je het van een zaak als deze verwacht!
-

"Een aanrader"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Was er voor het eerst. Vlotte en vriendelijke bediening. Super lekker gegeten !
-

"Lunch menu"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het eten was zoals altijd TOP. Het terras is toe aan een opfrisbeurt.
-

"Zalig genieten"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
We zagen op het laatste moment dat het restaurantweek was en hadden geluk nog een tafel voor 4 vrij. Het was een verrassingsmenu. We konden kiezen voor 3,4 of 5 gangen. We zijn boor het volledige menu gegaan. En wat hebben we genoten. Het was allemaal even lekker en we gaan zeker nog eens terug.
-

"Schitterende zaak! Heel lekker gegegeten en uiterst vriendelijke bediening!"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het eten dat ons geserveerd werd waren stuk voor stuk mooie plaatjes die bovendien ook nog eens overheerlijk smaakten! Hier hebben ze duidelijk een kok met veel passie in de keuken staan. Ook de zaalbediening was top! Uitstekende uitleg over de wijnen die u van streek tot streek mee nemen in het verhaal, super leuk! Bovendien zijn ze zeer vriendelijk en een grapje kan er wel vanaf :-) TOP! Een aanrader! Wij gaan zeker nog eens terug!
-

"Best restaurant in Mol"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We had a 3 course lunch. The food was superbe and the service was top ! We will come back for sure.
-