Small a8688f2f 965a 4d5a 8bef 34b88dcc6651

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 3-gangen seizoensmenu € 49,00 Te reserveren t/m 28 februari 2018

Fantastisch 3-gangen seizoensmenu aan de Appelkant!

Restaurant De Schone van Boskoop in Boechout is gelokaliseerd aan de Appelkant. Het prachtige restaurant bevindt zich in een uitspringend herenhuis. Geniet hier van een culinair 3-gangen seizoensmenu.

Voordelen
+ Verbluffend 3-gangen seizoensmenu
+ Prachtig restaurant gevestigd in een herenhuis
+ Geldig van dinsdag tot en met donderdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner
* LET OP: deze deal is alleen geldig bij reservering via diningcity.nl

Reserveer nu

Over Restaurant De Schone van Boskoop

De Schone van Boskoop
Appelkantstraat 10 , 2530 Boechout

Restaurant De Schone van Boskoop in Boechout bevindt zich in een uitspringend, statig herenhuis. De zaal omarmt de keuken in een hedendaags kader en kijkt uit op een pittoreske patiotuin, aangekleed met moderne kunst. De patio verlengt het restaurant naar buiten en zorgt voor natuurlijk licht en een intieme sfeer.

Aan de keuken herkent men zijn chef. Hij bereidt streekgerechten in alle eenvoud en herleidt het culinaire tot de essentie. Zijn gerechten ademen creativiteit. Vergeten groenten en fruit vertalen zijn passie voor (h)eerlijke natuurproducten.

De Schone van Boskoop is een keuken met karakter, puur en uit de grond.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Schone van Boskoop


8,3

(356 Recensies)


eten

8.6

service

8.3

sfeer

7.9

"Avondje uit"

5,3
eten: 4 service: 6 sfeer: 6
Goed ontvangen bij aankomst. Eens gezeten kwam alles in een snel trein geleverd, amuses, 5 gangen en extra verwenkoffie op 2h15 is vrij snel. Het beste vlees ooit gegeten tijdens het hoofdgerecht maar de rest was geen hoogvlieger eerlijk gezegd. Porties waren zeer klein waardoor alles prijzig overkwam. De verwenkoffie was ook niet wat ik zou verwachten in een sterrenzaak. De zoetigheden zijn aan meerdere tafels blijven liggen. Sfeer verlichting was niet aanwezig, spots aan het hoge plafond. Eens gegeten en rekening gevraagd meer dan 15 min moeten wachten op de rekening en dan zelf nog gaan vragen naar het btw bonnetje. Op zich leuke avond maar dit restaurant is niet voor herhaling vatbaar voor ons. Voor deze prijs heb ik al veel lekkerder gegeten. Om met een positieve noot te eindigen, er was de mogelijkheid om een bob - wijnarrangement te nemen, Telkens een "proevertje" wijn bij het gerecht zonder echt teveel te drinken om verantwoord te rijden.
-

"Een streling voor de tong"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Supervriendelijk ontvangen. Het eten was een palet van kleuren en een streling voor de tong. Iedereen heeft oog voor detail. Miste wel wat achtergrondmuziek. Prijs kwaliteit heel goed. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Resto bezoek"

6,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 4
Eten was lekker. Bediening gemiddeld. Alles moest precies zeer snel gaan waardoor we het gevoel kregen we moeten hier buiten.
-

""

5,7
eten: 6 service: 7 sfeer: 4
Onze verwachtingen werden niet waargemaakt. Het eten was redelijk, maar prijs-kwaliteit véél te duur en bijzonder weinig. De voorgerechten niet overdonderend. De hoofdschotel was zeer eenvoudig, netjes geschikte fazant tussen 3 kleine stukjes witloof… zeker niet de verwachting in een gewaardeerd restaurant, eerder een snel gemaakt thuisgerecht. Er werd niet gevraagd of we nóg een 1 glaasje wijn wenste, en de glazen verdwenen. Te kleine kopjes voor de koffie... en ook niet bijgevuld. Had de indruk dat het allemaal netjes en snel afgewerkt moest worden. Weinig of geen sfeer, geen lampjes, sobere verlichting aan tafel, enkel spots aan plafond, kortom echt ongezellig. Spijtig… voor ons zeker géén 2de keer !
-

"DININGCITY De schone van Boscop"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
We aten gisteren in het 3 sterrenrestaurant " De schone van Boscop". Op het eten was niets aan te merken, dat was lekker. Toch had ik niet de indruk in een drie sterrenrestaurant te eten, eerder in een gewoon restaurant. Tot de rekening kwam: een gewoon geschreven briefje en zonder BTW-ticket!
-

"gewoonweg lekker"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Alles was perfekt in orde van de bediening tot het buiten gaan
-