Restaurant De Schone van Boskoop in Boechout

Over Restaurant De Schone van Boskoop

De Schone van Boskoop
Appelkantstraat 10 , 2530 Boechout

Restaurant De Schone van Boskoop in Boechout bevindt zich in een uitspringend, statig herenhuis. De zaal omarmt de keuken in een hedendaags kader en kijkt uit op een pittoreske patiotuin, aangekleed met moderne kunst. De patio verlengt het restaurant naar buiten en zorgt voor natuurlijk licht en een intieme sfeer.

Aan de keuken herkent men zijn chef. Hij bereidt streekgerechten in alle eenvoud en herleidt het culinaire tot de essentie. Zijn gerechten ademen creativiteit. Vergeten groenten en fruit vertalen zijn passie voor (h)eerlijke natuurproducten.

De Schone van Boskoop is een keuken met karakter, puur en uit de grond.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Schone van Boskoop


8,3

(359 Recensies)


eten

8.6

service

8.3

sfeer

7.9

"Dining with the Stars "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer lekker gegeten. De tartaar van lagoustine is zeker een aanrader. Ook het rabarber dessert was top.
-

"Subliem"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Subliem 5 gangen diner. Elk gerechtje tot in de puntjes verzorgd en voorgesteld. Genoten van de eerste tot de laatste minuut. Ontvangst en bediening super hartelijk en professioneel. Kom ik zeker nog ns terug.
-

"Lunch 'dinning with the stars' - De Schone van boskoop"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Op een zonnige zaterdag middag worden we met een glimlach ontvangen bij de schone van boskoop voor een leuke culinaire ervaring. Bijna onmiddelijk na het aanduiden van onze tafel in het mooie decor met zicht op de tuin en kunstwerken komt de chef zeer enthousiast persoonlijk de menu voorstellen. Waarna een heerlijke 4 gangen lunch met nodige amuses en een afsluitende koffie volgde. We hebben ervan genoten!
-

"Avondje uit"

5,3
eten: 4 service: 6 sfeer: 6
Goed ontvangen bij aankomst. Eens gezeten kwam alles in een snel trein geleverd, amuses, 5 gangen en extra verwenkoffie op 2h15 is vrij snel. Het beste vlees ooit gegeten tijdens het hoofdgerecht maar de rest was geen hoogvlieger eerlijk gezegd. Porties waren zeer klein waardoor alles prijzig overkwam. De verwenkoffie was ook niet wat ik zou verwachten in een sterrenzaak. De zoetigheden zijn aan meerdere tafels blijven liggen. Sfeer verlichting was niet aanwezig, spots aan het hoge plafond. Eens gegeten en rekening gevraagd meer dan 15 min moeten wachten op de rekening en dan zelf nog gaan vragen naar het btw bonnetje. Op zich leuke avond maar dit restaurant is niet voor herhaling vatbaar voor ons. Voor deze prijs heb ik al veel lekkerder gegeten. Om met een positieve noot te eindigen, er was de mogelijkheid om een bob - wijnarrangement te nemen, Telkens een "proevertje" wijn bij het gerecht zonder echt teveel te drinken om verantwoord te rijden.
-

"Een streling voor de tong"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Supervriendelijk ontvangen. Het eten was een palet van kleuren en een streling voor de tong. Iedereen heeft oog voor detail. Miste wel wat achtergrondmuziek. Prijs kwaliteit heel goed. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Resto bezoek"

6,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 4
Eten was lekker. Bediening gemiddeld. Alles moest precies zeer snel gaan waardoor we het gevoel kregen we moeten hier buiten.
-