Restaurant De Schone van Boskoop in Boechout

Small a8688f2f 965a 4d5a 8bef 34b88dcc6651

Online Reserveren

Over Restaurant De Schone van Boskoop

De Schone van Boskoop
Appelkantstraat 10 , 2530 Boechout

Restaurant De Schone van Boskoop in Boechout bevindt zich in een uitspringend, statig herenhuis. De zaal omarmt de keuken in een hedendaags kader en kijkt uit op een pittoreske patiotuin, aangekleed met moderne kunst. De patio verlengt het restaurant naar buiten en zorgt voor natuurlijk licht en een intieme sfeer.

Aan de keuken herkent men zijn chef. Hij bereidt streekgerechten in alle eenvoud en herleidt het culinaire tot de essentie. Zijn gerechten ademen creativiteit. Vergeten groenten en fruit vertalen zijn passie voor (h)eerlijke natuurproducten.

De Schone van Boskoop is een keuken met karakter, puur en uit de grond.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Schone van Boskoop


8,3

(354 Recensies)


eten

8.6

service

8.3

sfeer

7.9

"Resto bezoek"

6,0
eten: 8 service: 6 sfeer: 4
Eten was lekker. Bediening gemiddeld. Alles moest precies zeer snel gaan waardoor we het gevoel kregen we moeten hier buiten.
-

""

5,7
eten: 6 service: 7 sfeer: 4
Onze verwachtingen werden niet waargemaakt. Het eten was redelijk, maar prijs-kwaliteit véél te duur en bijzonder weinig. De voorgerechten niet overdonderend. De hoofdschotel was zeer eenvoudig, netjes geschikte fazant tussen 3 kleine stukjes witloof… zeker niet de verwachting in een gewaardeerd restaurant, eerder een snel gemaakt thuisgerecht. Er werd niet gevraagd of we nóg een 1 glaasje wijn wenste, en de glazen verdwenen. Te kleine kopjes voor de koffie... en ook niet bijgevuld. Had de indruk dat het allemaal netjes en snel afgewerkt moest worden. Weinig of geen sfeer, geen lampjes, sobere verlichting aan tafel, enkel spots aan plafond, kortom echt ongezellig. Spijtig… voor ons zeker géén 2de keer !
-

"DININGCITY De schone van Boscop"

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
We aten gisteren in het 3 sterrenrestaurant " De schone van Boscop". Op het eten was niets aan te merken, dat was lekker. Toch had ik niet de indruk in een drie sterrenrestaurant te eten, eerder in een gewoon restaurant. Tot de rekening kwam: een gewoon geschreven briefje en zonder BTW-ticket!
-

"gewoonweg lekker"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Alles was perfekt in orde van de bediening tot het buiten gaan
-

"Old school dinner"

6,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 4
Klassieke gerechten, fijn bereid, mooi gebracht, heel lekker en smakelijk gegeten. Het interieur zou eens opgefrist mogen worden, om het kader wat gezelliger te maken. Ook de kleding en haarstijl van het zaalpersoneel zou wat frisser mogen. Wij hadden het idee dat we tijdens restaurantweek aan een voordeliger tarief konden tafelen, maar zijn daar toch wat bedrogen uitgekomen. We betaalden 52€ voor een 3 gangendiner, terwijl je tijdens de week altijd een 3-gangendiner kan krijgen aan 49€. Dus we betaalden meer dan wat je normaal zou betalen.
-

"een droom kwam uit"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
fin. lag dit niet zo direct in ons bereik , nu met deze sterrenweek toch gelukt .. ik ben verzot om in de keuken te kunnen kijken, maar wij zaten aan een tafeltje aan de keukendeur voor mij oke, maar met zoveel ruimte zou ik deze plaats dan toch even openlaten .:)
-