Restaurant a'Muze in Opwijk

Over Restaurant a'Muze

a'Muze
Gasthuisstraat 12 , 1745 Opwijk

Restaurant a’Muze is het gastronomische restaurant van Salons Teaterhuyse te Opwijk. U kan chef Kristof en zijn team aan het werk zien in de prachtige open keuken. In a’Muze kan u heerlijk genieten in een trendy en gezellig interieur.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant a'Muze


8,8

(127 Recensies)


eten

9.1

service

8.8

sfeer

8.6

"Top"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Le menu était délicieux, mais pour nous il était un peu trop copieux le soir pour des personnes dans la septantaine. Adresse à retenir. Merci encore pour cet agréable moment
-

"A'muze"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel lekker gegeten in een aangename sfeer...top !!
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Een heel goede ervaring. Het eten is heel lekker met ruime porties voor een 5-gangen menu. De bediening mag voor mij persoonlijk wat losser, maar is wel zoals het hoort voor dat type zaak. Gezellige inrichting met comfortabele stoelen en mooi servies.
-

"Restaurant Amuze"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Personeel heel vriendelijk en veel info over het eten. Geen gepush over wijngebruik. De eetgangen waren zeer goed en mooie presentatie: de smaken waren goed verdeeld. Voldoende om te kunnen beamen voldoende gegeten te hebben. Een echte aanrader , voor herhaling vatbaar
-

"Gezellig en heel erg lekker!"

9,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 9
Mijn man en ikzelf kwamen bij jullie afgelopen zondag samen met 4 vrienden. Heel blij dat we jullie restaurant uitgekozen hadden! Wijzelf maar ook onze vrienden waren aangenaam verrast door zowel de gezellige omgeving als het uitmuntende eten! Een aanrader !
-

"Heerlijk genieten bij a'muze"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Super gezellige sfeer, correcte bediening en heerlijk eten!
-