Diningcity Deal: Waanzinnig 5-gangen Winnaars menu € 52,50


.

Restaurant a'Muze is een van de populairste van Dining with the Stars 2018!

Op basis van het aantal gasten is Restaurant a'Muze gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars 2018.

Wilt u (nogmaals) het winnende 5-gangen diner proeven aan slechts 52,50 euro per persoon? Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 

 • Te reserveren t/m 4 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Diningcity Deal: Sublieme 4-gangen Winnaars lunch € 42,50


  .

  Restaurant a'Muze is een van de populairste van Dining with the Stars 2018!


  Op basis van het aantal gasten is Restaurant a'Muze gekozen tot een van de populairste tijdens Dining with the Stars 2018.

  Wilt u (nogmaals) de winnende 4-gangen lunch proeven aan slechts 42,50 euro per persoon? Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

   

 • Te reserveren t/m 4 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant a'Muze

  a'Muze
  Gasthuisstraat 12 , 1745 Opwijk

  Restaurant a’Muze is het gastronomische restaurant van Salons Teaterhuyse te Opwijk. U kan chef Kristof en zijn team aan het werk zien in de prachtige open keuken. In a’Muze kan u heerlijk genieten in een trendy en gezellig interieur.

  Tijdens de weekdagen serveren we ’s middags en ’s avonds een verrassend lunchmenu of u maakt een keuze uit onze seizoensgebonden menukaart. In het weekend staat het menu a’Muze centraal, maar uiteraard kan u ook dan een keuze maken uit onze kaart.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant a'Muze


  8,8

  (118 Recensies)


  eten

  9.1

  service

  8.8

  sfeer

  8.6

  ""

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Geweldige ervaring, vriendelijk professioneel persone
  -

  ""

  8,0
  eten: 9 service: 8 sfeer: 7
  Na een aangename verwelkoming hebben we genoten van een zeer lekker 5 gangenmenu met aangepaste wijnen. Ruime en gevarieerde porties voorafgegaan door lekkere amuse’s. Top !We komen zeker nog eens terug !
  -

  "Top"

  9,3
  eten: 9 service: 9 sfeer: 10
  Dit restaurant is mij bekend, ik kom er vaker. Mijn gasten die ik uitgenodigd had waren aangenaam verrast zowel wat het interieur betreft als de bediening en vooral ook de gerechten. Ze zullen er vast en zeker naar terug keren.
  -

  "Een heel aangename ervaring"

  9,0
  eten: 9 service: 10 sfeer: 8
  In het kader van "Dining with the Stars" genoten wij maandagavond van de heerlijke 5 gangen die geserveerd werden. Stuk voor stuk visuele maar vooral culinaire hoogstandjes. Het hele menu, heel uitgebalanceerd, kwam vlot op tafel. Indien gewenst konden we per gang een aangepast glas wijn drinken aan een redelijke prijs. Wat heel voor dit restaurant spreekt is dat er voor een persoon die geen vlees of rauwe vis at een aangepast en volwaardig bord werd gepresenteerd. We hadden dit op voorhand laten weten en de chef had daarmee rekening gehouden op een manier die we elders nog nooit meegemaakt hadden. Een dikke pluim voor de ganse ploeg! Heel erg aan te raden!!
  -

  "Lekkere kunstwerkjes op ons bord :) "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Een heel goede bediening, overheerlijk en telkens een kunstwerk op het bord :-)
  -

  "Zeer geslaagde avond "

  9,3
  eten: 10 service: 9 sfeer: 9
  Zeer lekker gegeten! Alles was van begin tot einde heel verzorgd. Porties waren zeker voldoende. Prijs kwaliteit is ook heel correct. Bediening is top! Doe zo verder! Wij hebben een meer dan geslaagde avond gehad en komen zeker nog terug. Dit restaurant krijgt van Gault Millau 12/20 maar is volgens ons meer waard. Wij zijn echt heel aangenaam verrast.
  -