Restaurant a'Muze in Opwijk

Over Restaurant a'Muze

a'Muze
Gasthuisstraat 12 , 1745 Opwijk

Restaurant a’Muze is het gastronomische restaurant van Salons Teaterhuyse te Opwijk. U kan chef Kristof en zijn team aan het werk zien in de prachtige open keuken. In a’Muze kan u heerlijk genieten in een trendy en gezellig interieur.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant a'Muze


8,8

(119 Recensies)


eten

9.1

service

8.8

sfeer

8.6

"Succulent"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Pour une première visite, je suis enchanté, ce fût un délice, une découverte de saveurs. J'y reviendrai.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geweldige ervaring, vriendelijk professioneel persone
-

""

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Na een aangename verwelkoming hebben we genoten van een zeer lekker 5 gangenmenu met aangepaste wijnen. Ruime en gevarieerde porties voorafgegaan door lekkere amuse’s. Top !We komen zeker nog eens terug !
-

"Top"

9,3
eten: 9 service: 9 sfeer: 10
Dit restaurant is mij bekend, ik kom er vaker. Mijn gasten die ik uitgenodigd had waren aangenaam verrast zowel wat het interieur betreft als de bediening en vooral ook de gerechten. Ze zullen er vast en zeker naar terug keren.
-

"Een heel aangename ervaring"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
In het kader van "Dining with the Stars" genoten wij maandagavond van de heerlijke 5 gangen die geserveerd werden. Stuk voor stuk visuele maar vooral culinaire hoogstandjes. Het hele menu, heel uitgebalanceerd, kwam vlot op tafel. Indien gewenst konden we per gang een aangepast glas wijn drinken aan een redelijke prijs. Wat heel voor dit restaurant spreekt is dat er voor een persoon die geen vlees of rauwe vis at een aangepast en volwaardig bord werd gepresenteerd. We hadden dit op voorhand laten weten en de chef had daarmee rekening gehouden op een manier die we elders nog nooit meegemaakt hadden. Een dikke pluim voor de ganse ploeg! Heel erg aan te raden!!
-

"Lekkere kunstwerkjes op ons bord :) "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een heel goede bediening, overheerlijk en telkens een kunstwerk op het bord :-)
-