Restaurant a'Muze in Opwijk

Over Restaurant a'Muze

a'Muze
Gasthuisstraat 12 , 1745 Opwijk

Restaurant a’Muze is het gastronomische restaurant van Salons Teaterhuyse te Opwijk. U kan chef Kristof en zijn team aan het werk zien in de prachtige open keuken. In a’Muze kan u heerlijk genieten in een trendy en gezellig interieur.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant a'Muze


8,8

(139 Recensies)


eten

9.1

service

8.8

sfeer

8.5

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Een leuke ervaring. Vatbaar voor herhaling. Zal als aanrader aangeven bij anderen.
-

"Fantastisch!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Superlekker gegeten, uitstekende en vriendelijke bediening. Menu werd zonder probleem aangepast rekeninghoudend met mijn allergie voor vis en schaaldieren. Echte aanrader!
-

"Top adresje"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Voor de 1e keer op dit adres, en we zijn zeker aangenaam verrast. Super lekkere gerechten, grote porties, mooie combinaties qua smaken en prachtig gepresenteerd. De bediening was heel correct en vriendelijk. De aangepaste wijnformule is redelijk duur (7€ per glas) maar wordt ook niet gepusht. Kortom een goed adres, we komen zeker nog eens terug.
-

"Gezellige avond."

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Lekkere moderne en mooi gepresenteerde gerechten!. Goede en hulpvaardige bediening. Correcte prijs-kwalieit verhouding.
-

"Lekker etentje bij a'Muze"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Een verrassend huisaperitief om te starten, gerechten met een rijk smakenpalet, goede wijnen in een aangenaam kader. Gemoedelijke sfeer, vriendelijk en gedienstig personeel. Kortom, een zeer aangename lunchmiddag gehad tegen een vrij goede prijs-kwaliteitsverhouding. Tot de volgende keer...
-

"Helemaal af ... behalve"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Menu dik in orde. Bediening met veel aandacht. Alleen niet te verstaan waarom de drie koppels op een kleine ruimte samengedrukt werden, terwijl er mogelijkheid genoeg was om er telkenmale een 'vrije' tafel tussen te laten. Beetje jammer. Maar koken kunnen ze bij Amuze
-