Restaurant a'Muze in Opwijk

Over Restaurant a'Muze

a'Muze
Gasthuisstraat 12 , 1745 Opwijk

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij a'Muze op het goede adres! Wij zijn reeds 20 jaar gespecialiseerd in het tot in de puntjes verzorgen van al uw feestelijkheden, vergaderingen, recepties,... Wij beschikken over verschillende feestzalen van 10 tot 130 personen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant a'Muze


8,8

(103 Recensies)


eten

9.1

service

8.8

sfeer

8.6

"Family diner "

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
We enjoyed our family diner. The restaurant is situated in the middle of some rather narrow streets but reflects some '' class" through its entrance. Friendly welcome and professional service with a " to the point " presentation of the courses. Dishes are very well dressed, ingredients very tasty with perfect eye for colours mixing. Wine is Ok. Coffee or tea are served with a large variety of sweets. Well done !
-

"TOP"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We lieten, als buren van Diedrich, reeds onze 'complimenten voor de chef' overbrengen, maar ik doe dat graag nog eens. Het team is zo ferm op mekaar ingespeeld; alles liep op wieltjes. De presentatie mooi en verrassend. De combinaties zeer geslaagd. Zeer lekker!! Ook de wijn! Rustig en gezellig, stijlvol interieur (afgezien van de rode neon aan de gevel, maar dat is persoonlijk) en zicht op de open keuken waar gefocust gewerkt werd, met toch nog ruimte voor een praatje en een grapje. De bokkepoten kennen we van Bellefood en werden door ons beide als laatste lekkernij verorberd. We komen nog.
-

"Gezellig tafelen op zondagavond"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Het was een tweede keer dat we langs kwamen in dit restaurant. Verwachtingen werden bevestigd. Het was een heel aangename avond van lekker eten in een aangename omgeving met een zeer correcte bediening. Een aanrader.
-

"Eten in restaurant a'Muze"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een echte aanrader ; Super lekker gegeten ,bekwaam en vriendelijk personeel gezellig en mooi interieur daar ga ik nog
-

"Lekker"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Zeer lekker gegeten in een aangenaam kader en met een excellente bediening
-

"restaurantweek/A'MUZE 26/12/17"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij werden heel vriendelijk onthaald , bediening heel goed.en beleefd Het eten was subliem, smaken overtreffen alles Een dikke pluim aan de kok en zijn team Wij keren alleszins terug - een echte aanrader
-