Restaurant t Overhamme in Aalst

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant t Overhamme

t Overhamme
Brusselsesteenweg 163 , 9300 Aalst

Welkom bij Restaurant 't Overhamme in Aalst, waar je de seizoenen in het bord ziet passeren! 

Zonder in excessen te vervallen is onze keuken door de jaren heen constant in beweging geweest, licht, vernieuwend en hedendaags, maar gestoeld op een klassieke basis, seizoengebonden, met respect en herkenbaarheid van het product.

De ronde, ruim opgestelde tafels, garanderen privacy en intimiteit voor zowel de zakenman tijdens een snelle lunch als het verliefd koppeltje bij "candle light dinner."

Koken is teamwork, om van olijvenbroodje tot pistachegiandujapraline perfect tot bij de gast te brengen, is een ploeg van eerstedivisiespelers nodig.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant t Overhamme


8,9

(337 Recensies)


eten

9.3

service

8.9

sfeer

8.5

""Uitstekend""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekend is het enige wat we kunnen schrijven over 't Overhammeke, in eten, bediening en kader. Absolute must in de regio!
-

"Overtrof onze verwachtingen"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
We werden heel vriendelijk en professioneel door de gastvrouw ontvangen. Het aperitief werd in het salon opgediend. Dit werd door heel originele amuses vergezeld. Daarna werden we naar onze tafel begeleid alwaar we heerlijke en heel verfijnde maaltijden kregen met de nodige uitleg over de ingrediënten. Uiterst lekker en eveneens origineel, dit zowel qua smaak als voorgesteld. De wijnkaart is heel uitgebreid en de wijnen zijn per land gerangschikt. We kozen er voor een heel lekkere Gewurztraminer van het jaar 2007. Kortom: het overtrof onze verwachtingen. Een restaurant om naar terug te keren!
-

"Beste restaurant van groot Aalst"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Heel lekker gegeten , goede porties op uw bord, zeer goede ontvangst en bediening, goede wijnen. Kortom beste restaurant van groot Aalst.
-

"Een fijne lunch"

5,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 2
Een fijne lunch, origineel en heel mooi gepresenteerd. Enige negatieve opmerking voor de bereiding van het vlees en dat de klanten van de andere tafel tenandere teruggestuurd hebben om wat meer te bakken. Onze tafel bevond zich niet in de grotere zaal , waar het er heel gezellig uitzag , maar in een kleinere plaats met weliswaar een mooi zicht op de tuin maar die heel ongezellig was en een koude indruk gaf. Dat vond ik heel negatief. De bediening was heel vriendelijk en efficiënt.
-

"super zoals steeds"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
wij keren graag terug, op alle vlakken top
-

""Super""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zéééééér lekker!!
-