Restaurant Mub'art in Gent

Over Restaurant Mub'art

Mub'art
Fernand Scribedreef 1 , 9000 Gent

Welkom bij museum brasserie-restaurant Mub'Art's in Gent.Ochtends kan je genieten van een lekkere koffie, 's middags van een hedendaagse daglunch of van een origineel gerecht a la carte, ook voor de vlugge passant zijn er lekkere en creatieve snacks. Donderdag- , vrijdag- en zaterdagavond is Mub'art open als restaurant en kan je heerlijk tafelen met tapas of een gerecht a la carte in een ongedwongen en relaxte sfeer. Mub'art kan omschreven worden als een hedendaagse brasserie-restaurant met een tijdloos, modern en strak interieur. Niet te, want het moet gezellig blijven. De keuken is frans-belgisch met een moderne toets die vaak voor aangename verrassingen kan zorgen. Mijn vakkennis haalde ik bij "La résidence de la pinède" (St. Tropez), "Maison du boeuf" (Hilton Brussel) en "Auberge du pêcheur" (St. Martens Latem)

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Mub'art


7,4

(19 Recensies)


eten

7.3

service

7.7

sfeer

7.2

"Lekker en loepzuivere bediening"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
I was aangenaam verrast. Had aangepaste wijn gevraagd en kreeg steeds keuze uit twee wijnen. Top
-

"Top"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Service en eten was top, uitstekende wijnkeuze van de chef (Prijs / kwaliteit). Jammer van een (zeer) luidruchtig feestje in het zaaltje ernaast.
-

"Goede kwaliteitskeuken "

8,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 5
Heel goed gegeten , vers en eerlijk , 1 minpuntje , is dat de tafeltjes heel dicht bij elkaar staan , wat de sfeer om met je partner bij te praten laat wegvallen , wij konden de gesprekken willens nillens van de mensen naast ons feilloos volgen . Heel goede bediening , zeker voor herhaling vatbaar .
-

"lekker maar niets speciaal"

6,3
eten: 6 service: 7 sfeer: 6
we reserveerden via de restaurantweek. We betaalden 39,5 euro per menu van 5 gangen. de menu op de kaart stond aan 35 euro. Sorry maar dan voel ik mij befdrogen.
-

"Lunch in de week van het restaurant"

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Wij vonden de lunch niets spciaals voor de week van het Restaurant,terwijl wij veel hadden verwacht,omdat we het restaurant kennen. Hebben van de kaart gegeten en dat was zeer lekker!
-

"Mub'art"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
De aangeboden menu was helemaal niet ons ding - er is geen inspanning gedaan om iets lekkers en niet alledaags te presenteren. Het was de gewone dagschotel (zelfs iets minder dan anders) aan een iets goedkopere prijs. Ik denk niet dat dit de bedoeling van het event is. DUS: hebben we à la carte gegeten.
-