Restaurant Mub'art in Gent

Over Restaurant Mub'art

Mub'art
Fernand Scribedreef 1 , 9000 Gent

Restaurant Mub’art is een hedendaags Gents restaurant gelegen in het Museum van Schone Kunsten van Gent. We offreren een Gentse-Belgische-Franse keuken met een eigenzinnige kijk en focussen op ingrediënten die lokaal, vers & seizoensgebonden zijn. Ook voor de vegetariërs is er altijd een leuk volwaardig alternatief en passen wij ons met plezier aan de noden en vragen van onze gasten.

Verder proberen we u te verrassen met lekkere seizoenswijnen, lokale Gentse bieren, originele cocktails en een team om fier op te zijn. Ons doel is en blijft om een leuke ervaring aan te bieden aan onze gasten, op een vriendelijke en joviale manier. Een ervaring! Mub’art wil nog groeien en dat zullen we zeker doen, zonder ons karakter te verliezen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Mub'art


7,3

(24 Recensies)


eten

7.3

service

7.5

sfeer

7.1

"Lekker eten aan een aangename prijs"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Lekkere gerechten en een vlotte en vriendelijke bediening. Prijs /kwaliteit een aanrader
-

"Mub art"

8,0
eten: 9 service: 7 sfeer: 8
Zeer lekker eten,
-

"Gezellige avond!"

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Het was er zeer aangenaam vertoeven!
-

"Lekker gegeten, redelijke prijs"

6,0
eten: 7 service: 6 sfeer: 5
Degelijke brasseriekeuken met wat verrassende effecten. Zeer rumoerige zaal. Restaurant was volzet en de bediening, hoe vriendelijk ook, kon het werkvolume amper aan. Toen we vroegen hoe het kwam dat wij 28 EUR betaalden voor een lunch waarvoor onze buurtafel slechts 21,9 EUR betaalde, werden we door de uitbater niet al te vriendelijk afgescheept met de mededeling dat er al genoeg korting was. De kellner heeft dan wel vriendelijk geprobeerd ons een uitleg te geven.
-

""

5,0
eten: 5 service: 4 sfeer: 6
Beste De dame die de bestelling komt opnemen verstaat met moeite Nederlands. De wijn moet je zelf uitschenken. De gerechten worden niet voorgesteld en gewoon op de tafel geplaatst. De 2 voorgerechten waren lekker, de champignonsoep was te papperig en te grof gemixt . het hoofdgerecht was gewoon goed niets speciaals vis was iets te ver gegaard. Het dessert was lekker. Jammer dat de bediening zeer onpersoonlijk was en zelfs geen goedenavond bij het vertrekken van de zaak.
-

"Lekker en loepzuivere bediening"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
I was aangenaam verrast. Had aangepaste wijn gevraagd en kreeg steeds keuze uit twee wijnen. Top
-