Restaurant Mub'art in Gent

Over Restaurant Mub'art

Mub'art
Fernand Scribedreef 1 , 9000 Gent

Restaurant Mub’art is een hedendaags gents restaurant gelegen in het Museum van schone kunsten van Gent. Gentse-Belgische-Franse keuken met een eigenzinnige kijk. We focussen op ingrediënten die lokaal, vers & seizoensgebonden zijn. Ook voor de vegetariërs is er altijd een leuk volwaardig alternatief en passen wij ons met plezier aan de noden en vragen van onze gasten.

Verder proberen we u te verrassen met lekkere seizoenswijnen, lokale gentse bieren, originele coctails en een team om fier op te zijn. Ons motto is en blijft een leuke ervaring aan te bieden aan onze gasten, op een vriendelijke en joviale manier. Een ervaring! Mub’art wil nog groeien en dat zullen we zeker doen, zonder ons karakter te verliezen.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Mub'art


7,4

(19 Recensies)


eten

7.3

service

7.7

sfeer

7.2

"Lekker en loepzuivere bediening"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
I was aangenaam verrast. Had aangepaste wijn gevraagd en kreeg steeds keuze uit twee wijnen. Top
-

"Top"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Service en eten was top, uitstekende wijnkeuze van de chef (Prijs / kwaliteit). Jammer van een (zeer) luidruchtig feestje in het zaaltje ernaast.
-

"Goede kwaliteitskeuken "

8,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 5
Heel goed gegeten , vers en eerlijk , 1 minpuntje , is dat de tafeltjes heel dicht bij elkaar staan , wat de sfeer om met je partner bij te praten laat wegvallen , wij konden de gesprekken willens nillens van de mensen naast ons feilloos volgen . Heel goede bediening , zeker voor herhaling vatbaar .
-

"lekker maar niets speciaal"

6,3
eten: 6 service: 7 sfeer: 6
we reserveerden via de restaurantweek. We betaalden 39,5 euro per menu van 5 gangen. de menu op de kaart stond aan 35 euro. Sorry maar dan voel ik mij befdrogen.
-

"Lunch in de week van het restaurant"

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Wij vonden de lunch niets spciaals voor de week van het Restaurant,terwijl wij veel hadden verwacht,omdat we het restaurant kennen. Hebben van de kaart gegeten en dat was zeer lekker!
-

"Mub'art"

6,0
eten: 6 service: 6 sfeer: 6
De aangeboden menu was helemaal niet ons ding - er is geen inspanning gedaan om iets lekkers en niet alledaags te presenteren. Het was de gewone dagschotel (zelfs iets minder dan anders) aan een iets goedkopere prijs. Ik denk niet dat dit de bedoeling van het event is. DUS: hebben we à la carte gegeten.
-