Restaurant Hof ter Imde in Beekstraat

Over Restaurant Hof ter Imde

Hof ter Imde
Beekstraat 32 , 1861 Beekstraat

Restaurant Hof ter Imde ligt in Imde-Meise. Als jonge chef groeide Erik Denayer al snel uit tot een vaste en gerespecteerde gastronomische waarde. 

Nadat Knack restaurant Hof ter Imde uitriep tot één van de beste restaurants in Vlaams Brabant, volgde de bekroning tot Meesterkok van België en Disciple d’Auguste Escoffier. Dit volstond echter niet: na bijna 15 jaar van culinaire hoogtepunten in “De Plezanten Hof” in Kobbegem, was het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Zo belandde Erik Denayer in Meise, meerbepaald in Imde, waar hij een schilderachtige hoeve vond in de nabijheid van de A12. 

Restaurant Hof ter Imde, een indrukwekkende hofstee met een groot, riant terras en een boomgaard, biedt plaats aan ongeveer 60 gasten die in een uiterst sfeervol interieur kunnen genieten van een gevarieerde, hedendaagse en betaalbare fijne keuken met Belgische en Franse specialiteiten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Hof ter Imde


8,9

(607 Recensies)


eten

9.1

service

9.0

sfeer

8.7

"Wederom genoten van een excellent diner. "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wederom genoten van een excellent diner. Aangenaam verrast dat we konden genieten van het gastronomisch menu. Verrassende combinaties met klassieke toets. Originele aangepaste wijnen die zich uitstekend weten te combineren met de heerlijke maaltijden. Wij kijken met veel plezier reeds uit naar de volgende editie ! Voor ons is dit restaurant een gekende waarde waar we reeds meerdere malen van een uitstekende maaltijd/menu hebben kunnen genieten.
-

""

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Een verrassende ontdekking.
-

"Top"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Zijn hier al vele malen komen eten, top keuken en prima bediening.
-

"Moment très agréable"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Personnel charmant. Petit passage du chef à chaque table fort agréable. Nous avons très bien mangé, le plat principal était un classique mais très bon. L' ensemble était une superbe expérience et je recommande vraiment ce restaurant.
-

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Vriendelijk onthaal, goede bediening, heel lekker eten. Voor herhaling vatbaar! Het enige minpuntje was de schikking van de tafel: te grote tafel voor 4 zodat we in een halve cirkel zaten en enkel konden praten per 2.
-

"dining with the stars"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ter gelegenheid van Dining with the stars hebben we Hof ter Impde eens uitgeprobeerd. Vriendelijke ontvangst in een sfeervol kader. De speciale menu was verrassend en zeer lekker. De aangepaste wijnformule is een aanrader en de glazen werden royaal bijgevuld.Een perfecte ervaring.
-