Restaurant Hof ter Imde in Beekstraat

Over Restaurant Hof ter Imde

Hof ter Imde
Beekstraat 32 , 1861 Beekstraat

Restaurant Hof ter Imde ligt in Imde-Meise. Als jonge chef groeide Erik Denayer al snel uit tot een vaste en gerespecteerde gastronomische waarde. 

Nadat Knack restaurant Hof ter Imde uitriep tot één van de beste restaurants in Vlaams Brabant, volgde de bekroning tot Meesterkok van België en Disciple d’Auguste Escoffier. Dit volstond echter niet: na bijna 15 jaar van culinaire hoogtepunten in “De Plezanten Hof” in Kobbegem, was het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Zo belandde Erik Denayer in Meise, meerbepaald in Imde, waar hij een schilderachtige hoeve vond in de nabijheid van de A12. 

Restaurant Hof ter Imde, een indrukwekkende hofstee met een groot, riant terras en een boomgaard, biedt plaats aan ongeveer 60 gasten die in een uiterst sfeervol interieur kunnen genieten van een gevarieerde, hedendaagse en betaalbare fijne keuken met Belgische en Franse specialiteiten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Hof ter Imde


8,9

(623 Recensies)


eten

9.1

service

9.0

sfeer

8.7

"Reservatie 29 december ter imde"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mijn reservatie was reeds op 16 oktober vastgelegd voor 29 december teneinde mijn verjaardag te vieren in hof ter imde waar ik reeds 2 keer gaan eten was Bij aankomst stond ik bovenaaan de lijst als eerste hernomen Groot was mijn verwondering dat het menu dinningcity niet van toepassing was ondanks de correcte registratie Op 29 december was enkel een hoofdmenu en à la carte van toepassing Gezien het mijn verjaardag betrof heb ongeacht ik van een heerlijk menu genoten met aangepaste wijnen Het hof ter imde was mijn bekend gezien ik er al meermaals had gedineerd en in het verleden ben ik ook met dinningcity langs geweest in ter borght en in la tourbière Ter algemene tevredenheid Waar is het dan misgelopen wellicht in ter imde gezien zij met slechts 1 hoofdmenu wekte
-

"Etentje collega's"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wederom heel lekker gegeten. Gemoedelijke, familiale sfeer.
-

"Altijd een heerlijke verrassing!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd is het altijd heerlijk vertoeven in Hof ter Imde. Zomers op een prachtig rustig terras of binnen in een gezellig kader. Het personeel((Katrien en Liebrecht) zijn altijd vriendelijk. Erik is een goede gastheer. De keuken is TOP. Zéér zeker een aanrader.
-

"UN DIMANCHE MIDI"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Cadre quelconque et trop classique; carpaccio de saumon et le cerf furent très bons; le dessert beaucoup moins. Excellents vins. Arrivés à 13h30, nous aurions apprécié avoir un peu plus de temps pour apprécier nos repas.
-

"Een aanrader"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Lekker eten, vriendelijke bediening, prijs/kwaliteit goed
-

"Een aanrader!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Lekker gegeten, vriendelijke bediening, prijs/kwaliteit goed.
-