Diningcity Deal: Fantastisch 3-gangen Winnaars menu € 39,00


.

Restaurant Hof ter Imde is verkozen tot winnaar van de Nationale Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Hof ter Imde gekozen tot de winnaar tijdens de Restaurant Week Zomer 2018.

Wilt u het winnende menu (nogmaals) proeven? Boek dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

Voordelen

+ Fantastisch 3-gangenmenu
+ Restaurant Week winnaar
+ Geldig op woensdag t/m zondag (zaterdag alleen diner)
+ Geldig voor lunch en diner

 • Te reserveren t/m 26 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.be
 • Over Restaurant Hof ter Imde

  Hof ter Imde
  Beekstraat 32 , 1861 Beekstraat

  Restaurant Hof ter Imde ligt in Imde-Meise. Als jonge chef groeide Erik Denayer al snel uit tot een vaste en gerespecteerde gastronomische waarde. 

  Nadat Knack restaurant Hof ter Imde uitriep tot één van de beste restaurants in Vlaams Brabant, volgde de bekroning tot Meesterkok van België en Disciple d’Auguste Escoffier. Dit volstond echter niet: na bijna 15 jaar van culinaire hoogtepunten in “De Plezanten Hof” in Kobbegem, was het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Zo belandde Erik Denayer in Meise, meerbepaald in Imde, waar hij een schilderachtige hoeve vond in de nabijheid van de A12. 

  Restaurant Hof ter Imde, een indrukwekkende hofstee met een groot, riant terras en een boomgaard, biedt plaats aan ongeveer 60 gasten die in een uiterst sfeervol interieur kunnen genieten van een gevarieerde, hedendaagse en betaalbare fijne keuken met Belgische en Franse specialiteiten.

  Dit restaurant neemt ook deel aan de Restaurant Week!

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Hof ter Imde


  8,9

  (586 Recensies)


  eten

  9.1

  service

  9.0

  sfeer

  8.7

  "Hof Ter Imde"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wij reserveerde een tafel voor 11/7. Op deze dag was Hof Ter Imde echter gesloten vanwege de Vlaamse feestdag. Toen we aankwamen was het er opvallend stil. De Chef, die wel aanwezig was, heeft ons echter een waardig alternatief in de buurt aangeboden, zelf gebeld om een tafel te reserveren en ons zelfs het aperitief aangeboden. Wij appreciëren deze oplossing ten zeerste.
  -

  "????"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  En Francais s'il vous plait
  -

  ""

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  !Het is er gewoon super!
  -

  "Fijne ervaring"

  8,3
  eten: 9 service: 8 sfeer: 8
  Ons 4-gangenmenu was een voltreffer. Bediening en ontvangst waren correct en joviaal . De airco stond op 16*C en dat was niet te harden, maar hij werd na opmerking hierover, uitgeschakeld. De sfeer was vrij ontspannen en er zat behoorlijk wat tijd tussen de verschillende gangen . Wanneer je in dit restaurant komt eten kan het niet de bedoeling zijn dat je na een uur al weer in de auto zit. Algemeen gesproken : een fijne ervaring. Enig minpunt : de slechte accoustic in de zaal . Bij een volle zaal was het moeilijk om een gesprek te voeren aan onze tafel omdat de omgevingsgeluiden zeer storend waren ! Waarschijnlijk ligt dat aan de harde stenen vloer ?
  -

  "Had het beter verwacht zeker omdat ze een Michelin ster hebben"

  3,7
  eten: 4 service: 3 sfeer: 4
  Ontvangst viel mee. Bediening kon beter. Eentje was precies tegen zijn zin aan het werken en kon je bijna niet verstaan. De tafels stonden ook veel te dicht tegen elkaar want elke keer de garçon moest opdienen moest ik mij wat verzetten. Wat het eten betreft : Had er iets meer van verwacht. Zeker omdat ze een Michelin ster hebben. Vond het niet echt verfijnd. Het vlees was nog veel te rood en heel veel vet aan. Ik vond voor wat we gekregen hebben het duur. Bij het verlaten van de zaak was er niemand die ook maar iets zei. Dat vind ik jammer.
  -

  "Top"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Al mijn verwachtingen zijn ingelost. Zelfs de zon was van de partij om te genieten op het terras. Zeer bekwaam en vriendelijk personeel. We komen zeker terug.
  -