Restaurant Hof ter Imde in Beekstraat

Over Restaurant Hof ter Imde

Hof ter Imde
Beekstraat 32 , 1861 Beekstraat

Restaurant Hof ter Imde ligt in Imde-Meise. Als jonge chef groeide Erik Denayer al snel uit tot een vaste en gerespecteerde gastronomische waarde. 

Nadat Knack restaurant Hof ter Imde uitriep tot één van de beste restaurants in Vlaams Brabant, volgde de bekroning tot Meesterkok van België en Disciple d’Auguste Escoffier. Dit volstond echter niet: na bijna 15 jaar van culinaire hoogtepunten in “De Plezanten Hof” in Kobbegem, was het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Zo belandde Erik Denayer in Meise, meerbepaald in Imde, waar hij een schilderachtige hoeve vond in de nabijheid van de A12. 

Restaurant Hof ter Imde, een indrukwekkende hofstee met een groot, riant terras en een boomgaard, biedt plaats aan ongeveer 60 gasten die in een uiterst sfeervol interieur kunnen genieten van een gevarieerde, hedendaagse en betaalbare fijne keuken met Belgische en Franse specialiteiten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Hof ter Imde


8,9

(595 Recensies)


eten

9.1

service

9.0

sfeer

8.7

"Perfecte avondje uit"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben enorm genoten van ons 5-gangendiner en waren van elk gerecht onder de indruk. Tussen alle gerechten door zat genoeg ruimte om na te genieten en uit te kijken naar het volgende gerecht. Het personeel zelf was vriendelijk en op en top professioneel.
-

"Dik in orde"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Heel lekker gegeten, topwijnen in de menu, leuk kader en uitermate vriendelijke bediening! Absolute aanrader.... Misschien iets meer tijd tussen de gerechten laten.... alles kwam nogal snel!
-

"Dinner with the starts"

8,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 7
Dans le cadre de dinner with the stars - menu unique - avec les vins. Bon rapport qualite prix. Belles assietes bien dressees, Bonnes quantites pour un repas 5 services. Quelques points remarquables. Bel equilibre de gout avec un sorbet de betterave - foie gras. Un coucou de Malines cuit a la perfection. Les touches de caramel beurre salé au dessert. Une tres bonne selection de vins blancs. Le Montepulciano rouge etait moins intéressant (a mon gout)... Cote atmosphere : les tables sont un peu proches les unes des autres. Oubliez l'intimite
-

"Een aanrader!"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Een zalige maaltijd, met op het einde een bijzondere attentie van het restaurant, dat opgemerkt had dat er weinig wijn werd gedronken (optie met aangepaste wijnen) en dat ook verrekende in de eindafrekening.
-

""

8,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 5
Eten en wijnen waren super de service en de locatie ook. Het viel wat tegen dat er gee n achtergrond musiek was !! jullie hadde n mij wel de reservatie bevestig en in het restaurant wiste n zij van niets. Vind ik niet normaal. Angelique De Troeye
-

"Super!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Wij hebben genoten ! Het was super lekker! Er was een rustige, ontspannen sfeer met een vriendelijke bediening! We komen zeker terug!
-