Over Restaurant D'Hoeve

D'Hoeve
Leernsesteenweg 218 , 9800 Sint Martens-Leerne

Restaurant D'Hoeve ligt in Sint-Martens-Leerne. Vlakbij het Kasteel Ooidonk ligt D'Hoeve, het restaurant van Thiery en Nicole Slock. Zoals het slot bezoekers lokt met zijn grandeur en statige chique, zo staat het Restaurant D'Hoeve bekend om zijn waardige stijl en verfijnde keuken. 

Aan de voorgevel van D'Hoeve  vallen de in druiventros gesnoeide buxusstruiken op. Ze zijn een voorafspiegeling van wat het hele restaurant typeert: oog voor detail, landelijke stijl, kwaliteit. Je kan aperitieven in het salon; je dineert aan mooi aangeklede tafels in een smaakvol interieur. Bij mooi weer kun je eten op het Provençaals geïnspireerde terras.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant D'Hoeve


eten

8.7

service

8.2

sfeer

8.2

"Lekker gegeten in een mooie omgeving"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
We werden in de gezellige tuin ontvangen waar we het aperitief hebben gedronken. De lunch zelf was binnen omdat het buiten net iets te fris was. Mooie ruimte binnen met voldoende privacy per tafel. Lekker en voldoende eten. Prima service. Zeker een aanrader om terug te gaan.
-

""

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
prijs kwaliteit zeer geslaagd,goede service,leuke sfeer. voor herhaling vatbaar
-

"heel goed "

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
zoals steeds TOP !!!!
-

"De hoeve"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Superlekker super verzorgde borden.een streling voor oog en tong..
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Hartelijke ontvangst. Vlotte bediening niettegenstaande het vele volk.
-

"lunch op 4/12 bij restaurant D'Hoeve"

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Het eten was zeer lekker. ook een goede aperitief maison gedronken. Ze kwamen zelfs het glas eens bijvullen. Het eten was heel lekker. De bazin des huizes kwam een voorstel doen voor een vis als voorgerecht en fazant als hoofdgerecht. We waren onmiddellijk akkoord. Bleek dat zij niet wist dat we via de Restaurant Week hadden gereserveerd voor een verrassingsmenu. We kregen dus een andere menu voorgesteld. De rekening was dan ook hoger dan voorzien. Ze vroeg een prijs van 29,5€ per menu ipv 24,5€ volgens de actie van restaurant week. Er stond een cola op de rekening die we niet gedronken hadden. En voor een koffie vroegen ze 7€ pp. Er was ook nergens een menu- of drankkaart te bespeuren. Aangezien ik niet akkoord was met de rekening, kreeg ik toch 25€ terug. Maar nog heb ik teveel betaald. Een verwittigd man is er twee waard! Voor de rest was alles helemaal in orde.
-